Gość golemik Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Witam 1) Zauważyłem, że podczas wciskania pedału przyspieszenia samochód -Primera 2004r kombi, 1,9dci-lekko szarpnie (to jest prawidłowe) ale pojawia się głuchy stuk- jakby silnik na poduszce, tak samo jak puszczam pedał gazu- jest zwolnienie i stuk. Najbardziej słychać to przy prędkości około 50-60km/h. Nie znam się całkowicie na samochodach- co to może być? 2) Gdzieś tu czytałm instrukcję naprawy rolety w bagażniku- też mi się rozwala ale moim zdaniem jest to wina za silnej sprężyny- czy ktoś to rozbierał czy można tę siłę jakoś zmniejszyć. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 kolego to ja naprawiałem :-) http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/70827-p12-regeneracja-rolety-primera/ zobacz. ładnie opisałem co i jak, jakbyś potrzebował plexi to mi jeszcze zostało, kupiłem duży kawałek i mogę Ci odsprzedać za 60 zł z wysyłką chyba to nie sprężyma, po prostu ktoś nie przemyślał i dał płytę pilśniową zamiast właśnie plexi z naprawą jest trochę zabawy, ale spokojnie dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.