Gość radion Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem Primery [P12] 2.2 dci S z 2005r (angol). W najbliższym czasie planuje przekładkę (może ktoś kogoś poleci..?) i za jednym zamachem chciałem dodać kilka drobiazgów - kamera cofania i tempomat. Tu rodzi się pytanie: czy wystarczy wszystko podłączyć do komputera i już, czy komputer i wyświetlacz poradzi sobie z tym czy też są do wymiany? Dodam, że kierownicę z guzikami do tempomatu już mam zaklepaną. Doradzi ktoś coś? (dodam, że jestem kierownikiem nie mechanikiem czy elektrykiem;), więc proszę o wyrozumiałość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RYBA64 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 WITAM ,OSOBIŚCIE ODRADZAM PRZEKŁADKE BO KOSZTA I JESZCZE RAZ KOSZTA A I TAK ZAWSZE COŚ NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ NIE BAW SIĘ W TO ! W NISSANIE JEST BARDZO NAPCHANE ELEKTRONIKI BEZ INGEROWANIA W TO JEST WYSTARCZAJĄCO PROBLEMOWA BYNAJMIEJ JA MAM PRIMERKE PONAD 3 LATA I NIE ODWAŻYŁ BYM SIE TAM GMYRAĆ W KABLACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radion Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ja mam moją od 2 lat ale nie opłaca mi się jej sprzedać bo wzialbym o wiele mniej niż jest warta:( liczyłem nie raz i jest to najlepsza dla mnie opcja. Chce przy okazji polepszyć wyposażenie pytanie czy to jest warte? Wszystkie. czesci biorę z 1źródła więc cena lepsza będzie ale czy mój komputer to obsłuży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RYBA64 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ja mam naj bogatszą wersie i nie raz mam tego dosyć jak jest zimno coś 0 stopni to dzieją sie dziwne żeczy jak obracam kierownicą to radio się zgłaśnia albo stacje radiowe się zmieniają i inne tam pierdoły i ty chcesz koniecznie w to wyposażyć swoje auto ja mam to zrobione fabrycznie i mam problemy a ty chcesz to dodać do auta życze powodzenia , a czy wiesz że trzeba wymienić szybe z przodu jak chcesz zrobić przekładke ? to będzie od groma roboty z tą przekładką . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Części może i będziesz miał tanie, ale wątpię czy masz fabrycznie poprowadzoną instalację do tych dodatkowych bajerków?! Tu też zaczną Ci się schody. Teraz zauważyłem że chcesz przekładkę z anglika - to wogóle nie ma sensu. Całą instalację trzeba nową na europe i rozbebeszać furę. Bez sensu. Porównaj sobie na manualu elektrykę anglik-europa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.