Moby7 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Odkąd jeżdżę Notem mam wrażenie że inaczej traktują mnie pozostali kierujący. Kilka razy zdarzyło mi się że ustapiono mi kiedy nie było takiego obowiazku, jadąc lewym pasem kierowcy szybciej ustępowali mi ten pas do wyprzedzania zjeżdżając na prawy. Nie mialem takich zdazeń kiedy jeździłem poprzednim samochodem, nie wiem czy to kwestia wielkości samochodu czy szacunku do marki czy czegoś zupełnie innego. Spotkaliście się z podobnymi przypadkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Nie spotkałem się z czymś takim. Może po prostu to była kwestia Twojego poprzedniego samochodu. Na określone auta trąbi się po prostu chętniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ani wielkość ,ani szacunek do marki.Często kierowcy przepuszczaja innych z ciekawości co to za marka,a niekiedy to sprawa naszych światełek,które(zwłaszcza wieczorem i w nocy)dają po oczach(nie mówię o oślepianiu)Sprawiają wrażenie jakby jakiś super wózek jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.a.polak Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Sprawiają wrażenie jakby jakiś super wózek jechał jak to jakby (...) jechał przecież jedzie super wózek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 No,ba! Mea culpa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cdlxxvi Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 ... nie wiem czy to kwestia ... czegoś zupełnie innego. W UK to zrozumiałe - jeśli jedzie Notes, to najprawdopodobniej prowadzi go ktoś w wieku 90+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 No to dałeś teraz popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby7 Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 W UK to zrozumiałe - jeśli jedzie Notes, to najprawdopodobniej prowadzi go ktoś w wieku 90+ Do tej grupy wiekowej nie należę Wydaje mi się też, że wygląd Nota szczególnie przyciąga damskie spojrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Jeszcze dodaj że rajcują je szerokie tylne kanapy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby7 Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Jeszcze dodaj że rajcują je szerokie tylne kanapy <_< nie wiem czy dziewczyny rajcuja kanapy Nota ale wiem co mnie racuje w dziewczynach spogladajacych na Nota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulek Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 A może jest tak że Notes to bardziej babskie auto. Jeżdżąc po Lublinie większość kierowców to kobiety. A przecież co poniektórzy z was też piszą że wasze żony głownie nim jeżdżą . A spotkałam sie z tym że większości to auto się podoba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dareke Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 No cóż faktem jest że ludziska spoglądają na nasze auta. Miło gdy mijają się dwa Note-sy i kierowcy , czy też ich pasażerowie na siebie pozaglądają. Wolę jak w tym drugim aucie jest kobieta , ale nie zawsze tak bywa. Uśmiechy , pozdrowienia , czynią że ich użytkownicy wprowadzają bardzo miłą atmosferę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 kupując note wybierałem auto pod kątem potrzeb mojej żony.Ona nim jeździ i nie narzeka. Ja go myję, tankuję, obsługuję i czasem uda mi się nim przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi