sasz Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Pożyczyłem sobie od kolegi takiego samego Fit,a tylko 32gb i też nie działa. Ciekawi mnie czy winny jest USB 3.0, czy tylko ten rodzaj pendrive? Edit. Na SANDISK ULTRA 16GB USB 3.0. Też du... Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez sasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Może być że jakiś plik jest zapisany w formacie innym niż czyta nissan i pokaże że nie znany format, kilkakrotnie tak miałem wprawdzie w innych urządzeniach ale efekt podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasz Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Pendrive czysto po formacie. I Wysłane z mojego D5103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Wgraj pare mp3 i sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasz Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dalej nie jest widziany przez nissan connect. Wysłane z mojego D5103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Może rzeczywiście jest coś nie tak z penem. mam 4 różne i jeden nie jest czytany w nissanie i to o pojemności 2 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Może rzeczywiście jest coś nie tak z penem. mam 4 różne i jeden nie jest czytany w nissanie i to o pojemności 2 GB Nie wszystkie pendrive są czytane przez NC. Nie pomoże formatowanie i zmiana formatu. Nie wiem od czego to zależy. W końcu kupiłem VERBATIM dedykowany do MP3 i wszystko zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasz Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja dalej podejrzewam, że winne jest USB 3.0. Kupiłem KINGSTON 64GB DATATRAVELER MICRO i nissan connect gra. ;-) Wysłane z mojego D5103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 144jack Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Panowie 3.0 nie pójdzie, ponieważ 3.0 pracuje na 900 mA a w QQ w wejściu jest 500 mA max. czyli może być tylko 2.0 który potrzebuje max 500 mA. ale to nie wszystko już kupiłem 3 mini pendra. i dalej nic z tego na długich chodzi a mini nie. Sam już nie wiem co jest nie tak. Sprostowanie Udało się i mini pend. działa 32 GB 2.0 sformatowany standardowo FAT 32 po prostu potrzebuje dużo czasu na pierwszy start. Po dłuższym czasie kombinacji przełączyłem na radio i wyświetliło komunikat o znalezieniu nowego połączenia USB. Wniosek: żaden 3.0 wam nie pójdzie, szkoda zachodu i pieniędzy, natomiast 2.0 dużej pojemności wymaga czasu. Według producenta nawet do 100 GB można stosować. Mam nadzieję że pomogłem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makosg Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 U mnie znowu problem z pendrive 16GB GOODRAM nano. Nowy, sformatowany pełnym formatem, fat32. Przez 2 dni jazdy włączy sie normalnie, a kolejne dni już nie reaguje. Czasami pomogło wyciągnięcie i wsadzenie, a czasami nie. Myślę nad kupnem innego, też jakiś ale mały nano np. Sandisk fit 16GB nano. Ma ktoś może taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 nano sandisk 16GB mi nie działa, albo działa tak jak Twój goodram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 makosg, mam ten sam problem, z tym samym pendrive. Czasami żeby zadziałał, muszę go włożyć z 3x. Jeśli znajdziesz jakiś nano pendrive 16GB lub więcej który dobrze działa, to daj mi proszę znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 SanDisk Cruzer Edge wprawdzie 8 ale działa bezproblemowo większy też powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makosg Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) nano sandisk 16GB mi nie działa, albo działa tak jak Twój goodram Dzięki za informacje, dobrze wiedzieć bo miałam zamawiać w poniedziałek. makosg, mam ten sam problem, z tym samym pendrive. Czasami żeby zadziałał, muszę go włożyć z 3x. Jeśli znajdziesz jakiś nano pendrive 16GB lub więcej który dobrze działa, to daj mi proszę znać. No czasami właśnie trzeba więcej razy włożyć. Dam znać jak jakiś nano znajde i załapie. SanDisk Cruzer Edge wprawdzie 8 ale działa bezproblemowo większy też powinien Zależy mi na nano, żeby jak najmniej wystawało. Zanim kupiłam goodram,miałam przez pare dni wsadzony mój 9 letni Rally 8GB i wszystko było ok. Znalazłam jeszcze Emtec nano lub ADATA UD310, może ktoś te sprawdził już ? Edit: Emtec nano i ADATA UD310 też mi nie działa. Kupiłam jeszcze Sandisk Cruzer Switch 16GB i to samo. Narazie zostaję przy moim starym Rally, bo z nim nie ma w ogóle problemu. Edytowane 27 Czerwca 2017 przez makosg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Kup jak co kabel usb kątowy. Do wyboru wygięte w prawo lub lewo. Wystaje trochę bardziej niż pendrive nano. http://allegro.pl/kabel-przedluzacz-katowy-usb-3-0-am-af-prawy-0-2m-i6780293499.html http://allegro.pl/kabel-przedluzacz-katowy-usb-3-0-am-af-lewy-0-2m-i6780292676.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stemplek Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 W dniu 23.05.2011 o 13:13, pio00 napisał: Ja nie mam nic przeciwko, żeby radio przełączało się na MP3 w chwili, kiedy wkładam pendrive'a do gniazda. W końcu jak wkładam MP3 to chcę słuchać MP3. Problem jest taki, że to MP3 jest już potem cały czas w gnieździe (nie wyjmuję go i nie wkładam przy każdym zapalaniu silnika), a ja bym chciał z niego skorzystać wtedy kiedy mi się zachce, a na co dzień słuchać radia. P. Też mam taki problem a dopiero kupiłem auto. Radio startuje mi od pendrivea i to od pierwszego utworu za kazdym razem. Jak to zmienić????? HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 8 godzin temu, stemplek napisał: Też mam taki problem a dopiero kupiłem auto. Radio startuje mi od pendrivea i to od pierwszego utworu za kazdym razem. Jak to zmienić????? HELP Nie wiadomo czy masz na pokładzie radio, czy NC3. Ja w Pulsarze mam NC3. Na penie (8 Gb) w oddzielnym folderze "Muza" mam mp3-ki. Pena nie wyjmuję z gniazda. Nie mam najmniejszych problemów z tym o czym tu piszecie. NC3 po uruchomieniu startuje w wariancie aux/radio w którym zostało wcześniej wyłączone auto. Odtwarzania mp3-jek też nie zaczyna od początku, ale od utworu na którym NC3 zostało wyłączone. Proponuję uzupełnić profil o kilka szczegółów dot wyposażenia auta, by w przyszłości było wiadomo jakiego wyposażenia i s-ka problem dotyczy, bo nie jeden pisze radio, a na pokładzie ma Connect'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stemplek Opublikowano 22 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2024 (edytowane) W dniu 21.08.2024 o 10:30, Bilunia napisał: Nie wiadomo czy masz na pokładzie radio, czy NC3. Proponuję uzupełnić profil o kilka szczegółów dot wyposażenia auta, by w przyszłości było wiadomo jakiego wyposażenia i s-ka problem dotyczy, bo nie jeden pisze radio, a na pokładzie ma Connect'a Jak to sprawdzić czy jest radio czy NC3? Wydaje mi się że to zwykłe radio. Edytowane 22 Sierpnia 2024 przez stemplek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi