Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

napinacz pasów primera p12 2002r

dano

Rekomendowane odpowiedzi

witam!świeci mi się kontrolka airbag,byłem w warsztacie auto było podłączone pod komputer i wykazało że to napinacz pasa.wymieniłem to i nadal kontrolka się świeci,potem wymieniłem moduł i to też nic nie dało.komputer nie może wykasować tego błędu.ta kontrolka raz miga dość szybko a raz co parę sekund.z góry dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam.

Gość zielony94

Czesc. miałem taki sam problem mianowicie po wypadku wymieniałem poduszki , moduł i pasy i okazało się że mryga kontrolka airbag w taki sam sposób jak twoja, problemem okazała sie minimalnie złamana wtyczka od poduszki kierowcy przez co było zwarcie wymieniłem wtyczkę wtedy na kompa wykasować i po problemie.Może sprawdź kostki i wtyczki czy wszystko ok nic nie kosztuje a może pomóc.Pozdrawiam

Czesc. miałem taki sam problem mianowicie po wypadku wymieniałem poduszki , moduł i pasy i okazało się że mryga kontrolka airbag w taki sam sposób jak twoja, problemem okazała sie minimalnie złamana wtyczka od poduszki kierowcy przez co było zwarcie wymieniłem wtyczkę wtedy na kompa wykasować i po problemie.Może sprawdź kostki i wtyczki czy wszystko ok nic nie kosztuje a może pomóc.Pozdrawiam

dzięki za podpowiedz będe musiał tak spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...