kcroot Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 witam posiadam P12 w wersji tekna, a chciałbym gdzieś dokupić do niego DVD czy potrzebne są do tego jakieś specjalne modyfikacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 po co? do navi? nie działa ona w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 nie chodzi mi o navi tylko o mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 nie chodzi mi o navi tylko o mp3 ale oryginalne dvd obsługuje tylko navi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 aha nie wiedziałem... , czyli d*pa z mp3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.