Gość Neo09 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 (edytowane) Witam, Mam problem z P11 1.6 98', otóż pedał sprzęgła nie odbija. Sprzęgło w zasadzie nie działa bo nie można wrzucić biegu. Próbowałem naciągnąć linkę od sprzęgła ale skończyła się regulacja. I teraz sytuacja jest taka, że pedał sprzęgła chodzi zupełnie bez oporu i nie odbija. Myślicie że to problem z dociskiem czy raczej linka się rozciągnęła tak bardzo? Edytowane 27 Maja 2011 przez Neo09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 coś ze sprzęgłem, jak łapa chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neo09 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 coś ze sprzęgłem, jak łapa chodzi Łapa się rusza. Chodź nie wiem czy tak jak powinna. Mam bardzo krótki ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 pewnie docisk się skończył, bez rozebrania się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neo09 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Wcześniej podczas jazdy zdarzało się że było takie łupnięcie. Przy ruszaniu ma się rozumieć. O mógł być objaw końca docisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 a może tarcza, i tak trzeba komplet wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek82 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 kolego tak jak opisujesz t łupnięcie to może to być poduszka skrzyni biegów, sam tak miałem jezdzac p11, reasumując przyda się solidna diagnostyka coby nie naciągnęli Ciebie na zbyt duże i niepotrzebne wydatki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 przy wywalonej poduszce jest kłopot z biegami ale mozna je włożyć a tu kolega opisuje, że nic nei da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalllo Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 U mnie było podobnie okazało się że łożysko oporowe przetarło się przez docisk w efekcie wszystko do wymiany mimo że tarcza teoretycznie powinna jeszcze dużo wytrzymać ale została uszkodzona przez łożysko. Ale najpierw sprawdź poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neo09 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Ale co mają poduszki do pedału sprzęgła który nie pracuje? Edytowane 29 Maja 2011 przez Neo09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ale co mają poduszki do pedału sprzęgła który nie pracuje? nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi