kgeorge Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witam Jak wymienić żarówkę pozycyjną w lewej przedniej lampie ? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 przekręcasz, wyciągasz, wymieniasz wkładasz i przekręcasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgeorge Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Dzięki A w którą stronę jeśli można zapytać, co by czegoś nie urwać ? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtas1980 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 w lewo tak jak srubę Trochę cieżko to chodzi lecz ciężko coś tam urwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgeorge Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 w lewo tak jak srubę Trochę cieżko to chodzi lecz ciężko coś tam urwać Wielkie dzięki, ala ja już urwałem. pozdr. Wielkie dzięki, ala ja już urwałem. pozdr. Jeszcze raz dzięki, dzisiaj wymieniłem żarówkę. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.