Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ciężko określić czy by ładnie wyglądało samo srebrne zważywszy, że z tyłu jeszcze czarne i całe życie wie się że tam czarne jest najlepiej zerwać też tył i zrobić zdjęcie całego boku.... Moja pierwsza myśl- nie wygląda to źle. Prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 nie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja myślę czy u siebie nie zrobić tego czarnym plastilakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 O wlasnie. To jest tez dobry pomyśl. Zawsze mozna zerwac ,zmienić na inny. Dobra sugestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 I jak zrobiłeś coś jeśli tak to pochwal się efektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nie;) zostawilem srebrne bo nie zdążyłem przez wyjazdem nic ogarnac;) I chyba juz nie bd nic robil,zostawiw srebrne,albo w przyszłości guma w sprayu to ogarne;) Na razie mi się podoba srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja mam tylko zerwane z jednego słupka ale będę musiał to ogarnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi