Gość abramscomp Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam Wszystkich Forumowiczów ! Od niedawna jestem właścicielem Nissana Almery N16 1.5 benzynka. Rocznik 2003 październik, czyli wersja po liftingu. Przy przeglądzie auta zauważyłem, że mam bardzo zardzewiałą miskę olejową oraz cieknącą pompę od wspomagania kierownicy. Chciałbym obydwie rzeczy wymienić, ale zauważyłem, że większość części na allegro jest opisane Almera -2002/12. Czy faktycznie wersja przed lfitingiem tak bardzo się różni, że wspomnianie części nie będą pasować do wersji po liftingu? Z góry dziękuję za pomoc Pozdraiwam Łukasz Abramowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freunds Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Niestety te przed liftem mają drobną różnicę, nie wiem gdzie jest hak, ale skoro sprzedawcy nowych misek wyraźnie zaznaczają że tylko do rocznika 2002 to dokładnie to sprawdzili. Wysłałem Ci ofertę na priv. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.