gaco12 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Mam do was pytanie Posiadam nissana almera N16 z klimatronikiem i duzym komputerem czy ta szybka co chroni wyswietlacz komputer to ona jest oddzielnie czy razem z wyswietlaczem? Czy mozna było by ją sama wymienic bo mam porysowana prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freunds Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Niestety to jest cały wyświetlacz, niechroniony dodatkową szybką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 To lipa bo mam porysowana i nie wiem co zrobic aby rysek nie było Dowiedziałem sie ze jest chroniony plastikowa osłona odpinana na 4 zatrzaski dopiero pod nią jest wyświetlacz LCD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freunds Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Sorki za wprowadzenie w błąd, w megi jest to wyświetlacz, byłem pewien że w alce jest tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Mógłbys przesłąc mi zdjecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freunds Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Wieczorkiem Jednak jest tak jak mówiłem, nie ma żadnej szybki ochronnej, pierwszym elementem jest ekran wyświetlacza, jak na aukcji: http://allegro.pl/nawigacja-navi-nissan-almera-n16-dvd-wyswietlacz-i1644188325.html sprawdzone na mojej też, a taki sam zestaw sprzedam za pół ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaco12 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Aha ok no to lipa thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonhart Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Proponuję zapoznać się z tematem w linku. Tam jest kilka sposobów jak sobie z problemem poradzić. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/74509-n16-porysowany-wyswietlacz-komputera-pokladowego/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.