Gość doofy_86 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 witam, mam pytanie do forumowiczów mam nyske 2.0 150 konikow i powyzej 4000tys obrotów zaczyna halasowac najprawdopodobniej lancuch na jalowym birgu na postoju tez slychac jakby napinacz, ale wymienialem go i jak widac lancuhc juz sie tak rozciagnal ze to pomoglo tylko na 3 miesiace. dobra ale do rzeczy czy ktos mi pomoze wymienic caly ten przeblysk japonskiego geniuszu?? moge zaplacic jak cos to poprosze pisac z gory dzikuje za odpowiedzi. moze ktos wymienial w warsztacie poprosze napisac gdzie i za ile... Warszawa i okolice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jak jesteś z Warszawy to nie ma się nad czym zastanawiać tylko trzeba od razu uderzać do Coobcia. Tu znajdziesz kontakt: http://www.coobcio.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.