Gość diesel_pies Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Witam Sobie prawie kupiłem (jeszcze nie zapłaciłem ale już pomykam - taka trochę dziwna umowa ze sprzedającym) P11 kombi rok 98. Mam w tym autku pas biodrowy dla środkowego pasażera na tylnej kanapie. Większość P11 kombi ma pas 3 punktowy (na otomoto) więc zakładam że jest możliwa przeróbka. Może ktoś ma wiedzę co trzeba zmienić żeby mieć środkowy pas 3 punktowy. Moje pytanie wynika z konieczności przewożenia 3 dzieci w fotelikach. Pasem biodrowym nie można przypiąć fotelika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nicchi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Z tego co pamiętam, to kanapę z wersji 3 punktowej byś musiał nabyć. To akurat z angoli podejdzie, więc by nie było problemu. Wyszedłbym do garażu zobaczyć, ale za późno trochę Potwierdzam. Trzeba by było wymienić kanapę oraz zatrzaski pasów (pasy są w oparciach) i możliwe, że mocowania oparcia przy okazji bo mogą być inne, ale nie powinien to być duży problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.