Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 po pierwsze Pan moderator wprowadza w błąd po drugie dobra kostka po trzecie zwierasz piny zaznaczone na foto Jak wprowadzam w błąd? Napisałem dobrze a kolega miał odwróconą końcówke. Trzeba poczytać link z instrukcji i trochę się zapoznać z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8822 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 zrobiłem tak jak powiedzieliście wyskoczyl kod 143 i 21 21 to zawór czasu kąta wtrysku w pompie wtryskowej czy to wystarczy jak wykasuje błędy czy coś mam dalej robić w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 masz naprawić usterkę, jak będzie naprawiona to błąd sam zniknie, po drugie ciekawe że masz błąd 143 bo to od immobilajzera jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Błędy 140-145 to zwykle IMMO. Ale nie powieedziane że cos z nim nie tak.Mi tez migało a teraz jest ok a nic nie naprawiałem.Wykasuj i zobacz czy się znów pojawią. Jesli tak to znaczy że masz albo przestawiony albo coś nie tak z ukladem ale to już głębsza zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 może być też tak że immo jest usunięte i wtedy jest błąd 143 ale to check mrugałby cały czas (nawet na odpalonym silniku) i dioda pod szybą nie świeciła by w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8822 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 u mnie check gaśnie jak odpalam silnik a co to kolego głębsza zabawa masz jakiś sposób na to da się rade samemu to naprawić jakoś? macie jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi