komprez Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witajcie ! Jestem na kupnie primerki p11.144 , jednak nie mam zielonego pojęcia czym się różnią wersje z białymi zegarami o tych z czarnymi , zauważyłem że więcej jest auto z czarnymi zegarami co mają podgrzewane siedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Kolor zegraów gra chyba jakoś z kolorem tapicerki wnętrza. Jak się poprzegląda oferty na allegro to widać, że te z beżową tapicerką mają właśnie czarne zegary. Jak jest drewno na desce czy kierownicy to tak samo, skóra beżowa - też czarne. Może to są właśnie jakieś wersje dla starszych panów (comfort high?) i nie mają się sportowo kojarzyć i dlatego są podgrzewane siedzenia i właśnie czarne tarcze? Raczej na pewno nie możesz założyć, że jak ma coś, to nie ma czegoś, bo konfiguracji jest sporo. Założę się, że jak poszukasz dobrze, to znajdziesz też auta z białymi tarczami i podgrzewaniem siedzeń. Ja swoją Primerkę mam w wersji elegance, czyli chromowane klamki i nakładki wewn. progów itp. A tapicerka szary welur i zegary białe. Ale podgrzewania rzeczywiście nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 No właśnie Z podgrzewanymi siedzieniami to widziałem tylko auta z białymi zegarami ale w "automacie" oczywiście cały czas rozchodzi mi się o wersje kombi Nie widziałem jeszcze takiej z białymi zegarami + podgrzewane siedzenia. A co do wersji Comfort i Elegance , wydaje mi się że robienie wkładek drewnianych to bardziej pasuje do wersji Elegance .... a co ciekawe właśnie taka primerke znalazłem która ma podgrzewane siedzenia w wersji Elegance. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Posiadam WP11.144 1.8 (manual) z 2000 roku z białymi zegarami. Teoretycznie jest to wersja "Sport" na Skandynawię. Nie potrafię ocenić co było w standardzie, a za co dopłacił pierwszy właściciel. Wyposażenie mojego autka: - białe zegary - czarna tapicerka - podgrzewane przednie fotele - 4 poduszki powietrzne - elektryczne przednie szyby (teraz już wszystkie 4) - podgrzewane lusterka - spryskiwacze na reflektory - światła przeciwmgielne - tylna kanapa ze środkowy 3-punktowym pasem i systemem ISOFIX na obydwu skrajnych siedzeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Mam czarne zegary, podgrzewane siedzenia, i manuala z dieslem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 No to ja właśnie zakupiłem p11.144 rok prod 2000.09 Co ciekawe jest to chyba mieszanka wersji sport + elegance -biale zegary -xenony + spryskiwacze -chromowane klamki + listwy i w srodku dodatki też chrom -czarna tapicerka -4 poduszki powietrzne -elektryczne szyby (tyl+przod) -halogeny w zderzaku silnik 1.8 A ten cały ISOFIX to jak wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 isofix to takie zaczepy (oczka) z drutu. Zobaczysz je jak wyjmiesz spód kanapy. Powinny być 4 z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielin Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja mam od dwóch tygodni Primerę z 2000 roku 1,8 benzyna + LPG i mam na wyposażeniu : -elektryczne szyby 4x -elektryczne lustra -pełna klima -grzane fotele -spryskiwacze reflektorów -4x poduszki -system ISOFIX - radio magnetofon ze zmieniarka CD -halogeny -o ABS już nie wspominam - oczywiście jest to wersja Kombi i mam czarne zegary według ubezpieczyciela jest to Comfort High Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.