Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Od czego to wtyczka? Wolna, przypięta do wiązki reflektora.

buladag
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

Jest po stronie kierowcy, zaraz za reflektorem, przypięta do wiązki.

Mam auto od nowości, w wyposażeniu mam halogeny.

20110603517.th.jpg

N16 1.8 114KM, 2001r 5D HB.

A termometr temperatury zewnętrznej masz? U mnie też mam dwie wolne kostki, tyle że są na środku pasa przedniego, tuż pod zamkiem klapy. Jedna na pewno jest od termometru. Podpiąłem termistor i teraz mam temperaturkę na wyświetlaczu, wyczytałem, że druga kostka jest pod dodatkowy klakson, tylko po co?

Edytowane przez tonic

A termometr temperatury zewnętrznej masz? U mnie też mam dwie wolne kostki, tyle że są na środku pasa przedniego, tuż pod zamkiem. Jedna na pewno jest od termometru. Podpiąłem rezystor i teraz mam temperaturkę na wyświetlaczu, wyczytałem, że druga kostka jest pod dodatkowy klakson, tylko po co?

druga wtyczka jest do czujnika klimy

aaa no to powinieneś mieć tam czujnik od klimy

a wolna kostka może być też od klaksonu dodatkowego jak pisałeś,

mam termometr, klakson po lewej stronie patrząc od przodu auta, przed chlodnicą, faktycznie wiązka do klaksonu i termometra jest spięta razem i wylatuje na środku pasa przedniego. :).

Tamta wtyka o którą pytam jest za reflektorek od kierowcy.

mam termometr, klakson po lewej stronie patrząc od przodu auta, przed chlodnicą, faktycznie wiązka do klaksonu i termometra jest spięta razem i wylatuje na środku pasa przedniego. :).

Tamta wtyka o którą pytam jest za reflektorek od kierowcy.

Trzeba by inżynierów z nissana pytać. Ja też mam po lewej i po prawej.

• 3 miesiące temu...

Sprawdziłem dziś i nie ma na tym napięcia, a na pewno nie takie by zaświecić żarówkę 12V.

buladag wg manuala za lewą lampą jest wtyczka, która jest nie używana. Myślę, że właśnie to jest ta wtyczka.

Może inżynierowie Nissana chcieli coś dołożyć ale nie wyszło :)

ostatnio wymieniając klakson wyczaiłem jakąś wtyczkę,, ale wychjodzi ona ze słupka pionowego przy chłodnicach, razem z przewodem do klaksona. wtyczka już inna niż na zdjęciu. mniejsza i bardziej "ściśnięta". ktoś coś kojarzy co tam bywa?