buladag Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jak w temacie. Jest po stronie kierowcy, zaraz za reflektorem, przypięta do wiązki. Mam auto od nowości, w wyposażeniu mam halogeny. N16 1.8 114KM, 2001r 5D HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 może od oryginalnego alarmu, wtyczka do czujnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek197612 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 A klime masz? to moze byc od czujnika cisnienia klimatyzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Klima jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonic Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) A termometr temperatury zewnętrznej masz? U mnie też mam dwie wolne kostki, tyle że są na środku pasa przedniego, tuż pod zamkiem klapy. Jedna na pewno jest od termometru. Podpiąłem termistor i teraz mam temperaturkę na wyświetlaczu, wyczytałem, że druga kostka jest pod dodatkowy klakson, tylko po co? Edytowane 7 Czerwca 2011 przez tonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 A termometr temperatury zewnętrznej masz? U mnie też mam dwie wolne kostki, tyle że są na środku pasa przedniego, tuż pod zamkiem. Jedna na pewno jest od termometru. Podpiąłem rezystor i teraz mam temperaturkę na wyświetlaczu, wyczytałem, że druga kostka jest pod dodatkowy klakson, tylko po co? druga wtyczka jest do czujnika klimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonic Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 druga wtyczka jest do czujnika klimy Ale jam mam klimę, a kostka jest wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 aaa no to powinieneś mieć tam czujnik od klimy a wolna kostka może być też od klaksonu dodatkowego jak pisałeś, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 mam termometr, klakson po lewej stronie patrząc od przodu auta, przed chlodnicą, faktycznie wiązka do klaksonu i termometra jest spięta razem i wylatuje na środku pasa przedniego. . Tamta wtyka o którą pytam jest za reflektorek od kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 mam termometr, klakson po lewej stronie patrząc od przodu auta, przed chlodnicą, faktycznie wiązka do klaksonu i termometra jest spięta razem i wylatuje na środku pasa przedniego. . Tamta wtyka o którą pytam jest za reflektorek od kierowcy. Trzeba by inżynierów z nissana pytać. Ja też mam po lewej i po prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Sprawdziłem dziś i nie ma na tym napięcia, a na pewno nie takie by zaświecić żarówkę 12V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 buladag wg manuala za lewą lampą jest wtyczka, która jest nie używana. Myślę, że właśnie to jest ta wtyczka. Może inżynierowie Nissana chcieli coś dołożyć ale nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Tak wygląda z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomzyl Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 ostatnio wymieniając klakson wyczaiłem jakąś wtyczkę,, ale wychjodzi ona ze słupka pionowego przy chłodnicach, razem z przewodem do klaksona. wtyczka już inna niż na zdjęciu. mniejsza i bardziej "ściśnięta". ktoś coś kojarzy co tam bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 tomzyl: to twoje to wtyczka do termistora termometru, temat wałkowany na forum wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi