Gość xxxrudybalon91xxx Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam Panowie mój silnik sie juz konczy i mam okazje kupic silnik z GT za dobra kase ze skrzynia, komputerem i cala wiązką, i tu moje pytanie czy po przelozeniu silnika musze przelozyc cala wiazke na ta z GT czy stara podejdzie??? a jesli podejdzie to czy komputer z GT da sie bezproblemowo podlaczyc pod stara wiazke??? bo czytalem po forum i niby mozna przelozyc sam silnik i bedzie jezdzic ale jak mam komputer i wiazke z GT to chyba warto to przelozyc razem z silnikiem zeby to jezdzilo tak jak powinno. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 ja przerabiałem to jaki masz rocznik i typ kompa jak Bosch to wiązki nie przekładasz ... bo poco ecu różni sie obsługą sondy lambdy GT mają małą 12mm tytanową zakres pracy do 5 V a to idzie już zmiana kolektrora ew samej sondy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxrudybalon91xxx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 musze zobaczyc pod mache co tam siedzi u mnie ale ewentualnie to trzeba bedzie wsadzic o taka sonde http://moto.allegro.pl/ngk-sonda-lambda-otd2f-3k1-5v-tytanowa-primera-p10-i1605592042.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.