laken Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam! Błagam o pomoc!! Padła mi szyba od strony pasarzera( przełącznik w drzwiach), niestety nigdzie nie moge dostac sprawnego przełącznika, dostalem na szrocie za darmo ale jakis debil poucinał kable i nie wiem jak je podłączyc spowrotem. Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy prosze o przesłanie mi fotki z kororami kabli i podłączeniem ich do przełącznika. Przy tych upałach nie da się wytrzymać bez otwierania szyb! Z góry dzieki wszyskim i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 żeby ci nie skłamać to zasada jest taka że masz jak pamiętam 6 kabli 2 idą na silnik i płynie tam na przemian =. i - przy przełączniku znajdziesz w tych pozostałych kablach 4 szt 2 plusy 12v i 2 masy trzeba połączyć na przemian by w jednej pozycji na dostawał = i - a w drugiej dokładnie odwrotnie środek przełącznika to wyjście na silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laken Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 żeby ci nie skłamać to zasada jest taka że masz jak pamiętam 6 kabli 2 idą na silnik i płynie tam na przemian =. i - przy przełączniku znajdziesz w tych pozostałych kablach 4 szt 2 plusy 12v i 2 masy trzeba połączyć na przemian by w jednej pozycji na dostawał = i - a w drugiej dokładnie odwrotnie środek przełącznika to wyjście na silnik Dzieki za odpowiedż ale ja mam 8 kabli ida one od kostki i z tego co widac to były wszystkie połączone. I jeszcze mam cyfry pkażdym dojsciu. wszedzie szukałem jakiego schematu ale nic nie ma.Mam takie koroly: czarny z białym, czarny , czerwony, niebueski, biały z czarnym, biały brązowy i zielony. a cyfry 10a, 6. 12, 4b, 4a, 11, 10b i 5. Kiepsko u mnie z elektryka tż dzieki za wszelka pomoc i odpowiedzi!Pozdrawiam Już do wszyskiego doszedłem aż takie trudne to nie było.. dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.