klaudi29 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 witam czy ktoś wymieniał lampy z wersji usa(maxima 95 -3.0) na europejskie i czy pasują ,jeżeli nie to jakie lampy zamontować i gdzie można dostać,bo strasznie się na przeglądach czepiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Europejska wersja to całkiem inny samochód lampy nie pasuje, musisz zwyczajnie przerobić , albo zmienić diagnostę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudi29 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 wczoraj dostałem lampy od kumpla z maximy wersja europa i z ciekawości porównałem z lampami usa i okazało są ze sa trochę grubsze ale mimo to pasują trzeba tylko wyciągnąć jedna listwę i oraz wiercić pod otwór z lewej strony( w lewej lampie/bo na razie tylko jedna zamontowałem)ale trzy oryginalne otwory pasują,w sumie narmalnie mozna samemu zmienic lampy usa na europejskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FioleK Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Tak, dokładnie tak. Kolega z Wałbrzycha (jeśli jest na forum to pewnie pod ksywką Misiek) przekładał. Mówił, że troch wiercenie, druciarstwa i jest. Ponoć pięknie to nie wygląda, ale jak odpalił światła w nocy to powiedział, że p... bo 1. raz widzi gdzie jedzie Maximą w nocy. Zrób foty jak zakończysz zakładanie i wrzuć na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudi29 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 już zrobiłem,jeszcze czekam tylko na kierunkowskazy (te koło lamp- w wersji USA postojówki}ponieważ zauważyłem ze maja dłuższy tzw cypelek -mocowanie do lampy i może uda mi się to przykręcić tak jak to powinno być/fotki zrobię ale dopiero w niedziele z kierunkami USA i europejskimi pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.