Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

lampy usa wymian- maxima 95

klaudi29

Rekomendowane odpowiedzi

witam

czy ktoś wymieniał lampy z wersji usa(maxima 95 -3.0) na europejskie i czy pasują ,jeżeli nie to jakie lampy zamontować i gdzie można dostać,bo strasznie się na przeglądach czepiają :devil:

wczoraj dostałem lampy od kumpla z maximy wersja europa i z ciekawości porównałem z lampami usa i okazało są ze sa trochę grubsze ale mimo to pasują :dribble:

trzeba tylko wyciągnąć jedna listwę i oraz wiercić pod otwór z lewej strony( w lewej lampie/bo na razie tylko jedna zamontowałem)ale trzy oryginalne otwory pasują,w sumie narmalnie mozna samemu zmienic lampy usa na europejskie

Tak, dokładnie tak. Kolega z Wałbrzycha (jeśli jest na forum to pewnie pod ksywką Misiek) przekładał. Mówił, że troch wiercenie, druciarstwa i jest. Ponoć pięknie to nie wygląda, ale jak odpalił światła w nocy to powiedział, że p... bo 1. raz widzi gdzie jedzie Maximą w nocy.

Zrób foty jak zakończysz zakładanie i wrzuć na forum.

już zrobiłem,jeszcze czekam tylko na kierunkowskazy (te koło lamp- w wersji USA postojówki}ponieważ zauważyłem ze maja dłuższy tzw cypelek -mocowanie do lampy i może uda mi się to przykręcić tak jak to powinno być/fotki zrobię ale dopiero w niedziele z kierunkami USA :rolleyes: i europejskimi

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...