Gość Zacek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam. Mam następujący problem z szybami w samochodzie: szyba od strony kierowcy działa prawidłowo. Reszta odsuwa się praktycznie bez problemowo jednak do góry już za cholere nie chcą jechać. Trzeba ciągle wciskać przycisk (czasami bardzo długo) aż w końcu załapie. Gdy już załapie to bez żadnych pisków czy jęków jadą do góry. Nie ważne którego przycisku używam, czy tego z konsoli czy przy drzwiach. Zawsze jest to samo. Czego to jest wina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achaz1 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 ratunku mam tak samo dziś otworzyłam szybę i niestety jechałam w deszczu z otwartą bo nie chciała się zamknąć.Dopiero jak stanęłam,próbowałam ja podciagnąć rękoma to poszła,o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 silnik szyby raczej się kończy, miałem tak samo opuścić bez problemu można było ale żeby podnieść to już nie, stukałem w przełącznik, otwierałem drzwi bo myślałem że kable nie łączą i nic nie pomagało, jak rozebrałem silnik to wirnik czarny i smród także tylko wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.