Gość gigolak Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam, dzisiaj chcialem odpalić samochod jednak caly kokpit z wszsytkimi lampkami sygnalizacyjnymi, liczniekiem , obrotomierzem nie ruszyl calmowity brak zasilania. Nie ukrywam że troszke mnie to przeraża bo pewnie jest sie tam zabójczo cięzko dostać. Ma ktos jakies pomysly od czego zacząć? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 może regulator napięcia? miałem podobnie w vectrze kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość remik_p12 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Prawdopodobnie bezpiecznik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gigolak Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 bezpiecznik to było pierwsze co sprawdziłem jednak ot nei to:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.