Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

{P11 SR20E } amory + sprężyny

Gość enkipenki

Rekomendowane odpowiedzi

Gość enkipenki

Witam!

szanowna braci - pytanie - ponieważ autko me zaczęło bujać przymierzam się do zakupu amorów - wybrałem kayaba gazówki ale zastanawiam się czy za jedną robotą nie zrobić też sprężyn - właśnie ze względu na to, że gazownia jest zamontowana w moim cudzie... - sprzedawca zaproponował mi na tył lesjofors wzmocnione a na przód kayaba zwykłe - czy to ma sens? ładować od razu komplet i amory i sprężyny ? czy po kolei - najpierw amory - zobaczyć jak będzie latał i ewentualnie później sprężyny ? dodam, że koszt sprężyn to dodatkowo ponad 500zł... a z kaską cinko.... jakie są Wasze doświadczenia? - potrzebne były nowe sprężyny po założeniu zbiornika z gazem? (ja mam butlę we wnęce koła zapas 42 l)

Ps. temat właśnie w dziale LPG założony, bo ściśle z tym tematem jednak związane moje pytanie...

Ps. nr 2 - do DINO - jednak sonda była do d... początkowo zamówiłem nową, ale w międzyczasie napatoczyła mi się uzywka za 70zł - i od ponad miesiąca chodzi bez uwag ... błędu niet !

Gość enkipenki

no tak sobie właśnie też to tłumaczyłem .... Pb mam w zbiorniku max 10 - 12 litrów - nie wiem tylko ile waży zbiornik LPG pusty/pełny ? ale nie wożę też koła zapasowego bo kupiłem taki sprytny zestawik http://allegro.pl/kolo-zapasowe-kompresor-slime-naprawia-i-pompuje-i1649567884.html , ponoc jest dobry - przy najbliższej okazji odpukać się okaże... ;) REASUMUJĄC - same amory mówisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...