Gość enkipenki Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam! szanowna braci - pytanie - ponieważ autko me zaczęło bujać przymierzam się do zakupu amorów - wybrałem kayaba gazówki ale zastanawiam się czy za jedną robotą nie zrobić też sprężyn - właśnie ze względu na to, że gazownia jest zamontowana w moim cudzie... - sprzedawca zaproponował mi na tył lesjofors wzmocnione a na przód kayaba zwykłe - czy to ma sens? ładować od razu komplet i amory i sprężyny ? czy po kolei - najpierw amory - zobaczyć jak będzie latał i ewentualnie później sprężyny ? dodam, że koszt sprężyn to dodatkowo ponad 500zł... a z kaską cinko.... jakie są Wasze doświadczenia? - potrzebne były nowe sprężyny po założeniu zbiornika z gazem? (ja mam butlę we wnęce koła zapas 42 l) Ps. temat właśnie w dziale LPG założony, bo ściśle z tym tematem jednak związane moje pytanie... Ps. nr 2 - do DINO - jednak sonda była do d... początkowo zamówiłem nową, ale w międzyczasie napatoczyła mi się uzywka za 70zł - i od ponad miesiąca chodzi bez uwag ... błędu niet ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 1.Pytanie -lejesz PB na Fula do zbiornika ??? Pewnie nie wiec wozisz mniej z 50 Kg wiec to jest + za zbiornik LPG ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enkipenki Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 no tak sobie właśnie też to tłumaczyłem .... Pb mam w zbiorniku max 10 - 12 litrów - nie wiem tylko ile waży zbiornik LPG pusty/pełny ? ale nie wożę też koła zapasowego bo kupiłem taki sprytny zestawik http://allegro.pl/kolo-zapasowe-kompresor-slime-naprawia-i-pompuje-i1649567884.html , ponoc jest dobry - przy najbliższej okazji odpukać się okaże... REASUMUJĄC - same amory mówisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 pusta butla taka 42 litry to coś ok 25 kg ... większa troszkę więcej gaz można chyba przeliczyć 1 Litr 1 Kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enkipenki Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 no to bilans wyjdzie jak nie na zero to na niewielką nadwyżkę kg, ok, wymieniam same amory, dzienks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.