Gość anat Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam. szukam jakiegoś radia do nissana primery p 11 (kombi). Na CD plus USB. W rozsądnej cenie (300zł), coś sprawdzonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja kiedyś chciałem kupic sobie sony ze wzgledu na basy. Nie było tego konkretnego modelu i sprzedawca polecił mi jvc. 4 lata temu płaciłem 430 zeta .I nie żałuje wyboru .Mam mp3 usb i takie tam inne na moje potrzeby w supełności wystarcza. A głośniki w nismo też graja jak dla mnie przyzwoicie a nie jak w oplach charcza itp. I wszystko działa do dzis żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anat Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 http://allegro.pl/sony-cdx-gt33u-z-usb-mp3-i-pakietem-6-gratisow-i1641927404.html a coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.