Gość damiano1718 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 mianowicie nigdzie nie moge znaleźć poduszki pod silnik tej z przodu przy chłodnicy! nigdzie jej nie ma! na szrotach, w sklepach są ale to nie te! a 2 sprawa to ona jest wspawana na stałe:( chba tylko gume sie wymienia! POMOCY!!! mam rozwaloną poduszke, jeźdze i staram sie delikatnie jeździć bez nałych przyśpieszeń, ale nie moge jej nigdzie nabyć! poduszka do nissana primery p11 1998r 1.6 16v! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 nie możesz znaleźć,??? czy jest za droga bo nie ma w podróbie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 nie moge nigdzie znaleść!! w moim mieście w sklepach są poduszki ale nie mają przednich w ofercie! na różnych szrotach nawet nie ma!!!gdzie ją znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 w poniedziałek dam Ci znać, ale licz się z kosztami, ja za tylną zapłąciłem 250zł a boczna od rozrządu chyba 280zł, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 przesada .... daj fotkę bo może masz taką jak ja to Ci wyśle moją .. szukaj wkładów ja płaciłem po 80 zł ...za nie ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiano1718 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ok wieczorem cykne fotke! a gdzie te wkłądy wynalazłes? gdzie je można dostać? bo na to wygląda że ona jest wspawana na stałe i na to wygląda że odkreca sie śrube i sie samą gume wymienia! http://moto.allegro.pl/nissan-primera-p10-p11-poduszka-silnika-przod-i1637353723.html to chyba ta poduszka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To jest dokładnie ta poduszka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzE Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam też miałem problem ze znalezieniem tej poduszki. Mój model auta p11 1,6 16v 98r Ja wymieniam w swoim autku 3 poduchy przód . lewa przód i tylna . Koszt wkładów lewa przód i tylna - 60zł jednorazowo po dobrych rabatach Środkowa z przodu - 84 z transportem - CZY TAKIEJ SZUKASZ ?? - właśnie ją wymieniłem jest lepiej nie trzęsie i nie skacze tak auto.... Przymierzam sie do wymiany kolejnych dwód które już mam... Mieliście jakieś problemy ?? Jakieś wskazówki ... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Tu macie sklep wszystkie poduszki i nie tylko : http://tedgum.pl/sklep/index.php?cPath=33_729_2177_5481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.