Gość marta9 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam. Posiadam micrę k12 i staram się zainstalować transmiter fm. Problem polega na tym, że nie mogę manualnie dostroić radia na odpowiednie fale transmitera (107,7). W instrukcji obsługi przeczytałam że niby robi się to pojedynczą strzałką w górę i w dół tyle,że pod tymi przyciskami mam jakby tematykę stacji (jazz,pop,rock,news itd). Gdy staram się to zrobić podwójnymi strzałkami umieszczonymi w poziomie wtedy automatycznie wyszukują się stacje ale mojej nie ma Czy ktoś wie jak to zrobić ? Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rostek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wciskasz i przytrzymujesz strzalke - dlatego leci automatycznie do stacji. Wciskaj pojedynczo. Wtedy manualnie bedziesz sterowal zakresem czestotliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.