Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nissan Primera Tylni Emblemat

Gość fumberass

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fumberass

Witam !

Mam pytanie związane z tylnim emblematem nissana (znaczek) z tyłu na klapie w hatchbacku. Niestety jakiś debil bo inaczej się tego nie da określić urwał mi go i sobie wziął. Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić taki znaczek oprócz aso? Są z tym jakieś sklepy czy coś? Nie bardzo coś z mogę znaleźć w tym temacie. W ogóle po kupnie jak to mam przymocować ? Zwykłym jakimś klejem czy czymś specjalnym ? Proszę o pomoc, bo nie mogę już patrzeć na mój oszpecony samochód.

Gość fumberass

Dziękuje :) Kupiłem mam go już u siebie. Teraz zastanawiam się jak to przykleić, bo w sumie to było chyba na czymś w rodzaju taśmy dwustronnej z tego co zauważyłem. Można to na jakimś kleju po prostu przykleić?

I sraczki niech bałwan dostanie tam gdzie siedzi, stoi lub leży.

U mnie na osiedlu w zeszłym tygodniu urządzili sobie kradzieże kół na felgach aluminiowych. Przez co trzymałem auto cały weekend u teściów, bo nie zdążyłem zakupić nakrętek zabezpieczających do kół. Ale już mam i śpię ciut spokojniej.

• 1 miesiąc temu...

Ja kupiłem z allegro zamienik na przednią maskę do P11 i się zawiodłem,jako nowy dałem 39zł plus koszta wysyłki które wynosiły 30 zł bo sprzedawca wysyłał tylko dhl. Musiałem kupić taśmę za 24zł a pomimo to po każdym umyciu auta (automat) było coraz gorzej.Po 3 mieś emblemat wyglądał jak 14 letni zdięty orginał.Skończyło się tym,że zamówiłem w aso nissan orginał za 145zł i jest tak jak powinno być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...