Gość fumberass Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam ! Mam pytanie związane z tylnim emblematem nissana (znaczek) z tyłu na klapie w hatchbacku. Niestety jakiś debil bo inaczej się tego nie da określić urwał mi go i sobie wziął. Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić taki znaczek oprócz aso? Są z tym jakieś sklepy czy coś? Nie bardzo coś z mogę znaleźć w tym temacie. W ogóle po kupnie jak to mam przymocować ? Zwykłym jakimś klejem czy czymś specjalnym ? Proszę o pomoc, bo nie mogę już patrzeć na mój oszpecony samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Allegro :-) - 49 zł http://allegro.pl/nissan-primera-p12-znaczek-emblemat-i1638189129.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fumberass Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dziękuje Kupiłem mam go już u siebie. Teraz zastanawiam się jak to przykleić, bo w sumie to było chyba na czymś w rodzaju taśmy dwustronnej z tego co zauważyłem. Można to na jakimś kleju po prostu przykleić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 jakas taśma dwustronna taka gąbczasta chyba najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 temu złodziejowi powinni w mordę dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 I sraczki niech bałwan dostanie tam gdzie siedzi, stoi lub leży. U mnie na osiedlu w zeszłym tygodniu urządzili sobie kradzieże kół na felgach aluminiowych. Przez co trzymałem auto cały weekend u teściów, bo nie zdążyłem zakupić nakrętek zabezpieczających do kół. Ale już mam i śpię ciut spokojniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wedera Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Ja kupiłem z allegro zamienik na przednią maskę do P11 i się zawiodłem,jako nowy dałem 39zł plus koszta wysyłki które wynosiły 30 zł bo sprzedawca wysyłał tylko dhl. Musiałem kupić taśmę za 24zł a pomimo to po każdym umyciu auta (automat) było coraz gorzej.Po 3 mieś emblemat wyglądał jak 14 letni zdięty orginał.Skończyło się tym,że zamówiłem w aso nissan orginał za 145zł i jest tak jak powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 na szrocie bym szukal lub gieldzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.