bartusb Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Posiadam p12 z 2003r, mam denerwujący problem z tapicerką prawych przednich drzwi, jak pasażer opiera się o tapicerkę drzwi, to dość głośno irytująco trzeszczy( trzeszczy rusza się delikatnie w okolicach podparcia łokcia), miał już ktoś z tym problem? Czy warto rozkręcać drzwi?? czy jest to skomplikowane? Proszę o odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 nie jest to trudne, odkręć śruby, podwadź delikatnie i sprawdź co tam trzeszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusb Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 mial ktos juz ten sam problem co ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ja nie miałem, ale rozbierałem bo naprawiałem podnośnik szyby, sprawdź może jakaś śruba Ci się odkręciła, naprawdę nie jest to skomplikowane, zajmie Ci rozebranie tego max 15 minut czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.