Gość jarki Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 śruby jak śruby ale ja mam inny problem. Jaka tam dokladnie wchodzi żaróweczka (symbol, model, oznaczenie, wielkość). U mnie jest tak, że w jednej lampce nie mam żarówki i tą oprawkę mogę odręcić natomiast świeci mi oprawka która ma skorodowane śruby i które nie chcą za nic puścić. Bylem w sklepie i sprzedawca powiedzial że znajdzie żarówke ale muszę mu przynieść na wzór starą. Boje sie że jak mi padnie ta której nie moge odkręcić to znajdzie sie zaraz "pan władza" z mandatem za brak oświetlenia tablicy Może mi ktoś podac jakieś dane o tych żaróweczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 takie same jak w pozycjach z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 takie same jak w pozycjach z przodu No tak. Tylko po: 1. Nie wiem jakie są w pozycyjnych 2. Wyczytałem że mogą być różne u mnie żaróweczka jest wciskana w złącze takie podłużne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 12V 5W ewentualnie 12V3W standardowo te pierwsze sie nazywaja W5W jak sie nie myle a jak chcesz miec spokoj na dobre to kup sobie diody i juz nigdy nie bedziesz musial wymieniac i sie martwic o korozje srub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 12V 5W ewentualnie 12V3Wstandardowo te pierwsze sie nazywaja W5W jak sie nie myle a jak chcesz miec spokoj na dobre to kup sobie diody i juz nigdy nie bedziesz musial wymieniac i sie martwic o korozje srub Ok dzięki o to właśnie mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi