Gość cinek77 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Czesc, Mam problem wyjechalem autem z garazu zgasilem go na chwile po czym po chwili chcialem go odpalic i nic.. Paliwo jest, akumulator kreci cos mi sie wydaje ze jest z elektronika mieliscie podobny problem? co to moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Poproś kogoś żeby pomógł Ci go z powrotem wepchnąć A tak serio to pokręć go dłużej oczywiście bez gazu. Miałem kiedyś podobnie przy wyjeździe z garażu. Objawy były jak przy zalaniu świec. Po dłuższym kręceniu odpalił i przez chwilę pracował na 3 cylindry. Przepalił i wszystko było ok. Tak się może zdarzyć jak silnik jest zimny, odpalisz go i zaraz zgasisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cinek77 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ale tu jest troszke inaczej.. tak jak by paliwa nie dostawal i jak by cos bylo z elektryka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 No to nie wiem, jasnowidzem nie jestem. Zbyt mało szczegółów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak jak Czmiel pisze pokreć go dłuzej albo wykreć swiece wyczysc i spróbuj jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolontko Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Sprawdź czy nie masz jakiegoś kabla ogryzionego lub odgryzionego ... kuny dają w kość. Ja miałem w tym roku dwa razy odgryziony kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 U mnie, pod samochodem, konkretnie do skrzyni biegów dokręcony jest przewód masowy. Też kiedyś był urwany bo zaśniedział i nie dawał masy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.