ace-mati Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Jesienią poprzedniego roku miałem stłuczkę przy której ucierpiała chłodnica klimatyzacji. Chcę ją wymienić i tu mam pytanie muszę szukać chłodnicy do P10 czy może pasuje od P11?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 trudno wyczuć ... jak by co to ja mam do sprzedania .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ace-mati Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 od P10 masz??? jak tak to ile sobie za nią życzysz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarcoon Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Z tymi chłodnicami jest tak, że nawet spośród chłodnic od jednego modelu występują różnice i w dodatku takie, których nie widać od razu. Ja wymieniałem u siebie rok temu w p11. W katalogu było kilka chłodnic klimy do p11, zamówiłem identyczną (jak wynikało z rysunku). Okazało się że jeden mały szczegół w mocowaniu nie pasował i trzeba było zamówić drugą, która na szczęście już pasowała. Także trzeba dokładnie oglądać przed zakupem. Co do pytania to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GreenMan Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgadzam się z kolegą wyżej, generalnie nie lubię kupować chłodnic wody ani klimatyzacji, bo często coś nie pasuje. Jestem świeżo po wymianie w sklepie motoryzacyjnym, dobrałem w końcu taką - chłodnica. I jest ok. Ale samych wymiarów chłodnic jest sporo, a kolega wyżej jeszcze wspomniał o tych mocowaniach... Ciężkie jest życie nissanomaniaka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.