Gość jazzy Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam mam primerkę 03r. 1.9dci jechałem nad jeziorko no i trzeba było pojechać nieco bardziej niekomfortowymi drogami (wypadek) zagapiłem się wjechałem w dół lewym kołem kapsel odleciał ale to nie jest problemem. Jeżeli jadę na niskich obrotach czyli pedał ledwo co wciśnięty jest wszystko w największym porządku, dociskając pedał tak "na pół" zaczynają falować obroty gdzie silnik mocy nie traci (jak by dławienie) i pojawiają się spaliny w kabinie, jak dociskam do oporu auto jedzie płynnie turbina się włącza wszystko jest w największym porządku lecz w kabinie jest komora gazowa, jak samochód stoi i da się mu po garach (silnik chodzi płynnie) to spaliny lecą z każdej możliwej drogi "ucieczki" na diagnostyce komputerowej wszystko jest ok (robiona w ASO) aa zaś wydech jest czyściutki Pomocy co to może być?? Temat uważam za zamknięty wszystko zrobione spaliny w kabinie końcówka wydechu poluzowana zasysało pod auto, to dławienie pęknięty przewód od turbo więc temat zamykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.