adi76 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mam do kolegów pytanie odnośnie wentylatorów na chłodnicy. Mianowicie, u mnie po włączeniu silnika - wentylatory nie pracują. W momencie włączenia klimatyzacji, zaczyna pracować jeden (ten bliżej akumulatora). Drugi - nie pracuje. W związku z tym mam pytanie, jaki czynnik ma wpływ na uruchomienie się tego drugiego ? Czy może jego brak działania przy włączonej klimie oznacza jego uszkodzenie ? Czy może ten drugi załącza się w momencie gdy się blok silnika przegrzeje ? Sprawdzałem u kolegi w Hondzie i tam po włączeniu klimy od razu startują dwa wentylatory. Proszę o informację jak u Was to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 coś jest nei tak, powinny startować dwa, sprawdź czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.