Gość Kasia4x4 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam, poszukuję kompletnego zestawu rozrządu Pasek Rozrządu: Pasek pompy wtryskowej Rolka napinająca Rolka Zwrotna Napinacz paska pompy wtryskowej do NISSANA ALMERA TINO 2.2 2000 Diesel. Dzieki za wszelka pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmark Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam, poszukuję kompletnego zestawu rozrządu Pasek Rozrządu: Pasek pompy wtryskowej Rolka napinająca Rolka Zwrotna Napinacz paska pompy wtryskowej do NISSANA ALMERA TINO 2.2 2000 Diesel. Dzieki za wszelka pomoc witam piszesz ze jesteś nowy otóż w Tino 2.2 diesel nic takiego nie wystepuje w Tym Tino jest łańcuch rozrzadu a nie pasek i paski ja piszesz nie wystepują tzn.ich nie ma byc moze ktos wprowadził Cie w błąd albo chce na Tobie niezle zarobic pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ale w temacie dokładnie jest, że koleżanka potrzebuje rozdządu - może tam jest jakiś pasek Moderator powinien zamknąć ten temat a nowa zapoznać się z regulaminem i opcją szukaj. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Moderatorzy wiedzą mniej wiecej co mają robić ale napewno nie dają ostrzeżeń nowym użytkownikom a w szczególności koleżankom Tak czy inaczej szukamy na allegro czy czegoś nie ma ? teraz wiadomo czego szukać Pozdrawiam i temacik chyba wyczerpany choć myślę że koledzy wyjaśnią resztę nieporozumień i pewnie polecą firmę czy coś tyt poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.