Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[Sentra] Reflektor przedni do B13 1992r. jaki zamiennik

Gość MNSentra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam problem z dokupieniem przedniego reflektora do Sentry B13 1.6i z 92r.

Obdzwoniłam już ze 100 sklepów z częściami zamiennymi,szrotów i jak do tej pory nic.

Czy ktoś mi może doradzić gdzie szukać lub z jakiego innego modelu Nissana reflektory mogłyby pasować do Sentry.

Czy reflektory od Sunny B12/N13 z 91r. pasują do Sentry bo tak mi powiedziano w jednym ze sklepów,

choć na moje oko różnią się ale ja nie jestem fachowcem :)

Proszę o pomoc:)

Pozdrawiam MNSentra

• 1 rok później...

Witam!

Ponawiam pytanie. Czy znacie może jakieś zamienniki do migacza od nissana sentry z 1992 roku, lub widzieliście gdzieś może części na szrocie? Zależy mi na migaczu i błotniku lewym. Z góry dzięki za pomoc ;]

Co do lampy i kierunku to bardzo mocno podobne są w sunnym combi, jeździłem modelem z 94 roku (jak pamiętam) i pomijając poziomicę w reflektorze oraz światło pozycyjne to wydawał się być identyczny z tym co mam u siebie w b13 z 94 roku. Z kierunkiem jest u nas ten problem że wymaga specjalnej żarówki (pomarańczowa z dwoma włóknami) ale i te znalazłem (jak będziesz potrzebował to podeślę link). A tak z ciekawości ile zaśpiewali ci w ASO?

Z problemem żarówek już sobie poradziłem, używam 1-żarnikowych, bo mam przerobione wejścia, ale jesteś pewien że ten migacz z sunnego combi będzie pasował bo rzeczywiści podobny. W ASO 300 zł za migacz i 1200 zł za błotnik haha więc nie kontynuowałem rozmowy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...