Gość MNSentra Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam, mam problem z dokupieniem przedniego reflektora do Sentry B13 1.6i z 92r. Obdzwoniłam już ze 100 sklepów z częściami zamiennymi,szrotów i jak do tej pory nic. Czy ktoś mi może doradzić gdzie szukać lub z jakiego innego modelu Nissana reflektory mogłyby pasować do Sentry. Czy reflektory od Sunny B12/N13 z 91r. pasują do Sentry bo tak mi powiedziano w jednym ze sklepów, choć na moje oko różnią się ale ja nie jestem fachowcem Proszę o pomoc:) Pozdrawiam MNSentra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek6490 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 chyba cobcio ma lampy od sentry. Z nim porozmawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bizonw Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam! Ponawiam pytanie. Czy znacie może jakieś zamienniki do migacza od nissana sentry z 1992 roku, lub widzieliście gdzieś może części na szrocie? Zależy mi na migaczu i błotniku lewym. Z góry dzięki za pomoc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 A to nie będzie przypadkiem ten? http://allegro.pl/nissan-sentra-1995-1997-1999-95-99-kierunkowskaz-i2733829404.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bizonw Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Niestety tak to wygląda http://www.ebay.com/itm/TYC-18-1853-00-Parking-Bulb-Lamp-/360499823016?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item53ef76c1a8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Co do lampy i kierunku to bardzo mocno podobne są w sunnym combi, jeździłem modelem z 94 roku (jak pamiętam) i pomijając poziomicę w reflektorze oraz światło pozycyjne to wydawał się być identyczny z tym co mam u siebie w b13 z 94 roku. Z kierunkiem jest u nas ten problem że wymaga specjalnej żarówki (pomarańczowa z dwoma włóknami) ale i te znalazłem (jak będziesz potrzebował to podeślę link). A tak z ciekawości ile zaśpiewali ci w ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bizonw Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Z problemem żarówek już sobie poradziłem, używam 1-żarnikowych, bo mam przerobione wejścia, ale jesteś pewien że ten migacz z sunnego combi będzie pasował bo rzeczywiści podobny. W ASO 300 zł za migacz i 1200 zł za błotnik haha więc nie kontynuowałem rozmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Pewności 100%'owej nie daje, ale jakbyś w sklepie/na szrocie dorwał ten z sunnego i porównał z tym który masz to wtedy się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.