Krakus Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam. Dwa miesiące temu podczas przeglądu (po 2-ch latach) dowiedziałem się, że czeka mnie wymiana wahaczy przednich w ramach gwarancji. Jest jeden problem, te części ponoć produkują Japończycy a z powodu trzęsienia ziemi dostawy części są bardzo opóźnione. Czy spotkaliście sie z podobnymi problemami? Wakacje się zbliżają, (chcę jechać do Chorwacji) ja co 3 tygodnie telefonuję do serwisu a tu części brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mi się wydaje że trzęsienie ziemi nie ma nic do tego - wypuścili kiepskie wahacze i teraz je poprawiają i dlatego trzeba czekać dłużej niż zwykle - to samo było z amortyzatorami tylnymi jak zmieniali to też trzeba było długo czekać aż wejdą te poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Oświadczono mi , że zamówienie poszło do Amsterdamu bo tam jest rozdzielnia a Nissan podobnie jak z amortyzatorami wymienia je na inny model w ramach gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechu11 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam. Dwa miesiące temu podczas przeglądu (po 2-ch latach) dowiedziałem się, że czeka mnie wymiana wahaczy przednich w ramach gwarancji. Jest jeden problem, te części ponoć produkują Japończycy a z powodu trzęsienia ziemi dostawy części są bardzo opóźnione. Czy spotkaliście sie z podobnymi problemami? Wakacje się zbliżają, (chcę jechać do Chorwacji) ja co 3 tygodnie telefonuję do serwisu a tu części brak. Witam. Jakie były objawy świadczące o wadliwości wahaczy ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dzemik83 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam!!! Moje zamowione cześci ( drązek kierowniczy + oslonka nad zegarami ) idą, lecą, plyną juz od 07.06.11 i punktu docelowego nie widać. A więc z dostawami problem istnieje. POZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam. Jakie były objawy świadczące o wadliwości wahaczy ? Pozdrawiam Ja nic nie zauważyłem, pokazano mi zdjęcie i powiedziano , że wysyłają je do centrali aby zadecydowali czy ma być wymiana czy nie. Po 2-ch tygodniach otrzymałem telefoniczną informację, ze zamówiono nowe bo te były wadliwe i Nissan to uznaje. Ponoć są nowsze lepsze, ja się naprawdę na tym nie znam. W przyszłym tygodniu idę na wymianę ( doszły już z Japonii) więc jak nie zapomnę to zapytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 o częściach samochodowych po trzęsieniu ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Wojciechu 11 "poszły" gumowe osłony (chyba) gałki wahaczy tak więc wymienili na nowe i nowszy model wahaczy. Jak wcześniej pisałem te sprzed liftingu miały tę wadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.