Author53 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dziekuje bracie. I dzisdiaj rano sie okazalo ze poduszka jest wylaczona. z Boku ta stacyjka jest przekrecona na OFF Bo pewnie ktoś woził dziecko w foteliku z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilQQ Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Proponuję sprawdzić wszelkie kabelki, poruszać docisnąć Zabawa kluczykiem dziala w moim QQ, wielkie dzieki Kontrolka zaczela migac kilka godzin po wizycie z myjni gdzie czyszczono tez wnetrze wiec obawiam sie, ze ktos odkrzaczając szarpnal za kabelki. Podociskalem te pod fotelem kierowcy i pasazera z przodu. Niestety kontrolka zapala sie raz na kilka dni, czy cos jeszcze mozna podociskac co mogloby pomoc? Co moge zrobic by problem nie wracal? Wydaje mi sie, ze skoro potrafi nie palic sie przez kilka dni to z poduszkami/napinaczami wszystko, ok? Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Witam mam ten Sam problem restart kluczykiem dziala w 50% czyli do nastepnego odpalenia co wskazuje ze gdzies jest problem I tu pojawia sie moje pytanie gdzie za wyjatkiem przednich siedzen sajeszcze kostki do sprawdzenia Edytowane 27 Października 2017 przez Cookies85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Witam, Wszędzie tam, gdzie są poduszki, czyli dwie przednie (kierownica i kokpit przed pasażerem oraz kurtyny pod podsufitką). Do sprawdzenia również włącznik kluczykowy deaktywacji poduszki pasażera przy przednich prawych drzwiach. Pozdrawiam. Edytowane 27 Października 2017 przez bhtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areks343 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 U mnie przetarta była taśma w kierownicy . Wymiana w zasadzie tylko w serwisie zamienników nie ma. Można też spróbować z wymianą na używaną ale te na aukcjach z reguły mają pourywane uchwyty. Restart kluczykiem też działał do kolejnego uruchomienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Z tego co wiem airbag zapalil się po wymianie radia na soniaka din2 Edytowane 27 Października 2017 przez Cookies85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witam, To już coś... Obstawiam przewody poduszki pasażera bądź wyłącznika tejże poduszki, o czym pisałem wcześniej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 CAN łapie błąd po zmianie radia. Trzeba uciąć jeden kabel w kostce przy radiu. Identyczna sprawa przerabiana w Pugu206. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Wiek ktoś moze czy jeśli mam wersje bez kamery a chciałbym ja założyć przy okazji sprawdzania kostek przy radiu to trzeba ciągnąć przewody czy instalacja jest pociagnieta Edytowane 29 Października 2017 przez Cookies85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Ja ciągnąłem i z tego co wiem wszyscy co montowali a nie mieli tak robili albo bezprzewodowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Uciąć jeden kabel w kostce? Ktory? I tak będę musiał pogrzebać bo chce założyć Connects2 CTSNS001.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Nie wiem dokładnie który. Ktoś ogarnięty z zakresu elektroniki Ci odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 u mnie zadziałał ..na chwilę sposób z kluczykiem... Ale po chwili to samo. Tylko najciekawsze, że po podpięciu komputera nie pokazuje żadnego błędu.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Masz tak jak ja ^^^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Witam, Napiszę chyba po raz trzeci... Czy sprawdzaliście wyłącznik kluczykowy poduszki pasażera? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Witam, Napiszę chyba po raz trzeci... Czy sprawdzaliście wyłącznik kluczykowy poduszki pasażera? Pozdrawiam. Sprawdziłem - jest na ON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Ja tez sprawdzałem mam na ON, w przyszłym tyg. jade do znajomego speca od elektroniki wiec napisze co sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Ja tez sprawdzałem mam na ON, w przyszłym tyg. jade do znajomego speca od elektroniki wiec napisze co sie dzialo Ok. Czekam na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Napewno dam znać, mam nadzieje ze to nie spirala poduchy w kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Witam, Sprawdziłem - jest na ON.To spróbuj kilkukrotnie przełączyć włącznik (ON -> OFF -> ON). Dobrze byłoby sprawdzić złącze włącznika. Jeśli nie będzie dobrego styku też będzie wywalał błąd. Pozdrawiam. Edytowane 31 Października 2017 przez bhtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Do poduszki pasażera jest oddzielna kontrolka pod radiem razem z kontrolkami zapięcia pasów. Przy on-of świeci ok. Błąd pokazuje kontrolka przy kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam, To odłącz sobie kostkę z przewodami od tego kluczyka, włącz zapłon i zobacz co się stanie...? Też będzie błąd poduszki... Wiem, bo też tak miałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Co mi to da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 CAN łapie błąd po zmianie radia. Trzeba uciąć jeden kabel w kostce przy radiu. Identyczna sprawa przerabiana w Pugu206.Czy ktoś z tu obecnych wie który to kabelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniujr Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Czy ktoś z tu obecnych wie który to kabelek? żeby doprecyzować... u koleżanki świeciła jak dyskoteka cała deska po zmianie radia dopóki nie został ogarnięty kabel, a skoro u Ciebie tylko airbag to być może to nie wina radia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi