Cookies85 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Zakladalem wlasnie sterowanie z kierownicy (działa tylko glosnosc) poruszalem kostkami i na razie wydaje sie ze po operacji kluczykiem kontrolka juz sie nie zapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 która kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ok niewazne znowu sie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam, Pali się, czy miga? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Miga miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aten Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Panowie u mnie od jakiegos czasu jest podobnie .Sposob z kluczykiem owszem dziala ale po jakims czasie kontrolka znowu miga czasem jest to 100km czasem 50km a nieraz 100m.Dodam tylko ze komputer nie wykrywa zadnego bledu a kontrolka mimo wszystko miga:/.Mam tylko jedna uwage,tez zmienilem radio ale to bylo ponad rok temu a poduszka zaczela mi migac okolo 4 m-ce temu wiec to chyba nie ma znaczenia. Tak czy siak bede obserwowal temat moze ktos na cos wpadnie. pozdrawiam i licze ze rozwiazemy ten problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Ja obstawilem spirale (zwijarke tasmy) w kierownicy juz nawet dzwonił em do serwisu to stwierdzili drut spiralny za ponad 1000zl + wymiana 150zl (nowe zamienniki chodza po niecale 300zl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 W okolicach Piły (miejscowość Kaczory) naprawiają taśmy w cenie 150zł. Naprawiałem u nich rok temu taśmę i do dziś jest spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Kurde wlasnie w okolicach Piły jechac za daleko a wymontowac i wyslac żeby zrobili to z 5 dni bez auta. Wymieniał ktoś na zamiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Zadzwoń lub napisz do nich. Może mają jakiś egzemplarz na wymianę. Wysyślą sprawny a odeślesz uszkodzony. Spróbować zawsze można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Byłem drugi raz na komputerze...i dalej czarna dziura Byłem drugi raz na komputerze...i dalej czarna dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Czy to norma ze kontrolka pasów chyba druga od lewej pod radiem gaśnie po ok 10-15 sek? Dzis auto zostało przetrzepane 2 różnymi komputerami i zero błędów kostki posprawdzane po 2 razy a kontrolka nadal miga po usunięciu błędu metoda kluczykowa problem powraca, na postoju jedynie problem nie występuje choc wystarczy ruszyć autem i znowu błąd air... Edytowane 8 Listopada 2017 przez Cookies85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 mam tak samo.... Odłączenie akumulatora (nie zaszkodzi na cokolwiek?) działa tak samo, jak metoda "kluczykowa"? Już brakuje mi pomysłów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Dziubek wyslij mi pw dane kontaktowe np. FB lub linre na pw. Zamówiłem oryginał spirale jesli sie okarze ze jest ok po wymianie dam znac i za proponuje ci tańsza opcje wymiany tasmy Edytowane 9 Listopada 2017 przez Cookies85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 dobra, ale skąd pewność, że to taśma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Ryzykuje mam 95% pewność, najwyżej wystawie na allegro a jesli podzała dam do regeneracji stara i tez wystawie to choc troche kosztow mi sie zwroci Zwijak wymieniony airbag zgasł i juz sie nie pali Ryzyko sie opłaciło winna byla taśma Edytowane 9 Listopada 2017 przez Cookies85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 To dobrze, że się udało. Do wymiany jest kompletny zwijak, czy tylko taśma? Nie orientuję się, jak to tam wygląda. I jaki koszt wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Wymienilem sam cały zwijak, jesli możesz to wysylasz do firmy robią ci regenerację odsyłają i zakladasz ja zakupilem nowy oryginał za 600zl z allegro (aso ponad 1000) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Daj jakieś namiary na zwijak i jak sie to wymienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) B5567JD00A nr. Czesci wyszukaj w allegro ale same zamienniki chyba sa, wymiana banalnie prosta (srubokret płaski, krzyzakowy i jesli dobrze pamietam klucz 22) Tylko nie krec czujnikiem skrętu to będziesz mial problem z ESP jedziesz jak w opisie Edytowane 23 Listopada 2017 przez Cookies85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 dzięki za info - podumam pewnie nad Twoim rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Po 200zl sa zamienniki na olx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Dojrzewam do wymiany - sprzedawcy oferują dwa rodzaje tych zwijaków - jak się upewnić (bez rozbierania) - który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookies85 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Sprawdz po nr.czesci, najlepiej wyszukaj po nr vin u mnie byla ta B5567JD00A. Drugi rodzaj chyba jest bez multifunkcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi