Gość Tommm Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Witam Sprawa tyczy się Nissana Sunny 1.4 lx 95' 3d. Zakupiłem go już z niedziałającym klaksonem, sprawdziłem bezpieczniki-są całe. Podłączyłem klakson na krótko, wszystko działa ładnie. Po dłuższych oględzinach wynalazłem odpiętą wtyczkę w kierownicy (pod tą taką szeroką zaślepką). Nie podłączałem, bo z tego co widzę to od klaksonu jest ta sama wtyczka co i od poduszki powietrznej, a ktoś kiedyś z jakiegoś powodu to wypiął Także nie wiem czy to podłaczać czy nie? A może owa wtyczka nie odpowiada za poduszke powietrzna? Z góry dzięki za odpowiedzi, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechalm Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 powiem Ci tak, mialem tak samo w Almerce n16, tez znalazlem taka wtyczke przy kierownicy, ale podpialem i klakson zaczal dzialac:) wydaje mi sie ze moze ktos przy tym grzebal kiedys, poluzowalo sie i odczepilo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.