bodek_n14 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 nieee, to nie mogą być przedmuchy.... przy ok. 7600, obrotomierz ci kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viehu Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ...cholera, wywalą nas, wywala jak nikt za OT. Masz racje bodek_ do odcinki nie ma 110, dziś sprawdzałem ponownie. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 ja (a raczej sunny 1,4 1992r) pociągnąłem 175km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 GRZECHu, moze chodzi o to "1.6 Accenta" to i tak wysoki wynik, fabryka podaje 186 raczej nie bo max micry k12 1.4to prawie 200km/h ale to juz prawie odcinka bez 300 obrotów więc notkiem też się da. Gościu w dennym golfie 4 nie był wstanie się utrzymać od prędkości 170 w góre ale nie wiem jaki miał silnik. oczywiści paliwko verwa 98 bo micra na niej szaleje coś ala shell 99 ciekawe jest to że w instrukcji od micry piszą, że nie można micrą jeździć stale na takich rpm(czyli powyżej 6k) a w almie niec takiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 temat ozywa to wrzuce swoja fote, nie wiem czy max czy nie bo zal mi ta katowac fure jak na filmiku z sunnym. oczywiscie niemiecka autostrada;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 pavoolon ładny przepał miałeś przy tej prędkości normalnie zero paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 znalezione w necie http://s008.wyslijto.pl/?file_id=010349875162748778511178379 jakas almera czy pulsar, ale n15 ... fajnie idzie co ? , chyba 0-200 w 12 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toli Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Przecież to twoja Almera jest zegary cię zdradziły ładnie wymiata - ła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 co ty, nie moja !! :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWare Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 To pewnie jakaś ńiska 12 lub wysoka 11 sie pojawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 To pewnie jakaś ńiska 12 lub wysoka 11 sie pojawi... ciekawe czy gosciu przyjedzie tym na Bemowo . hmmmm :sylwester: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toli Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 To jest aktualny filmik ???!!! czy z czasów przed pechowymi zawodami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 do tej pory wszystkie były nie udane i pechowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Gre, czy to przypadkiem nie bylo wczoraj poznym wieczorem w Lodzi na Al. Wlokniarzy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 co ty, nie moja !! Nieee... :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Gre, czy to przypadkiem nie bylo wczoraj poznym wieczorem w Lodzi na Al. Wlokniarzy ?? W żYCIU , to nie moje auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 210km/h almera 1.6 16V na kapciach 205/45/16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 210km/h almera 1.6 16V na kapciach 205/45/16. Standardowe koła almy to bodajże 185/65/14 :?: jeśli tak to na twoich obecnych będzie ci pokazywał więcej niż jest w rzeczywistości bo są mniejsze stąd ten wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burnbrain Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Standardowe koła almy to bodajże 185/65/14 :?: jeśli tak to na twoich obecnych będzie ci pokazywał więcej niż jest w rzeczywistości bo są mniejsze stąd ten wynik Tu masz licznik do przeliczania przekłamania licznika na różnych oponkach. http://www.vtuning.com/kalkulator.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Standardowe koła almy to bodajże 185/65/14 :?: jeśli tak to na twoich obecnych będzie ci pokazywał więcej niż jest w rzeczywistości bo są mniejsze stąd ten wynik Tu masz licznik do przeliczania przekłamania licznika na różnych oponkach. Obrazekhttp://www.vtuning.com/kalkulator.html Z podobnego to wyliczyłem nie wiem tylko dokładnie jakie miał seryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 To i ja sie dołącze z Olsztyna, moim N14 2.0D bez "narazie" żandych przeróbek w silniku................seryjnie 155km/h : a udało sie około 161km/h wg prędkościomierza, biorąc pod uwage błąd wskazania oraz duże koła było 159 lub 160km/h . Niby nie wiele ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 to ja dalej olsztyn zapisze , normalnie to bez problemu sie napędza do 190 km/h , ale po długim rozpędzaniu jechałem już nim 210 :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ja nie umiem wyliczyć z tego kalkulatora obecnej prędkości :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 no to masz linka do innego kalkulatora http://www.ostragorka.eu.org/~swietokrzyska/opony.html proste jak barszcz :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 no to masz linka do innego kalkulatora http://www.ostragorka.eu.org/~swietokrzyska/opony.html proste jak barszcz :one: Thx , czyli leciałem almerką 208,2km/h jeżeli mam przekłamanie na 100km/h o 0,9km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi