Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

jaka predkosc maksymalna wyciagles swoim nissanem....

Gość WOJTUSMAXIMUS02
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No fakt, pomyliłem auta. Myślałem, że to Ty masz VE w Primie.

Koniec OT

pzdr

u mnie DEH jedynie siedzi za to bardzo zdrowy... muszę się do Grabowskiego na pomiar udać jak tylko dotrę nowe sprzegło i zmienie gumy na lato... może ze 150 wypruje

Panowie, dogadajmy się telefonicznie albo na PW, żeby nie zaśmiecać forum

Panowie, dogadajmy się telefonicznie albo na PW, żeby nie zaśmiecać forum

nie tak szybko ho ho najpierw delikatnie minimum 500 km żebym tarczy nowej nie rozpieprzył

a Wy mnie już podpuszczacie, wystarczy że sam sie nie moge opanować a tu już na kreske :D

ja też mam sprzęgło nówkę z 1000 km i do regulacji,

ale od 4000 to jest... nissanoferrari :D czerwone :P

To może zrobimy konkurs skoków? Rozbieg proponuję zacząć na światłach przy Lotników...

trochę nie na miejscu ale co tam ;)

Rosół , poniedziałek 14.30 na stacji benzynowej statoil, bez rozbiegu spod światełek

i bez trochę nie na miejscu ale co tam ;)

Byłem 14.35 nikogo nie było, jak coś, to proszę zainteresowanych na PW. Czerwona chodzi bardzo...szybko od 4000. Muszę dorobić dół u Coobcia :D

Panowie co mieli byc na Rosoła moze dzis na S :) ok 22 ja na 90% bede swoja Primka, chce sprawdic przesuniecie odciecia na 7300 :diabel2:

Bedzie ktos???

nie dzisiaj, ale tak jak poprzednio Rosół jutro 14.30, albo Bemowo, jak się zgadamy. Krecimy do 8500 i basta - szkoda motora - ja juz zaplacilem za prawie nówkę. Zapraszam na PW.

]

jak owocnie spędzi to daj znac. Ja i xkarol też sie do tego superwarsztata wybieramy. Sam jestem zdziwiony ja czerwona przyspiesza od 4000, a moze sie myle.

nyska byla, rozrzad przestawiony, teraz lata juz od dolu, nie ma tej dziury do 4000

0-60mph 7,8 najlepszy czas 7,62 :diabel2:

Polecam Ci ten zabieg poczujesz roznice od dolu :one:

Moze w czwartek na S :diabel2:

No panowie...panowie...nie dośc że OT, to jeszcze jakies nielegalne wyścigi uliczne sobie urządzacie :027: :diabel2: Załóżcie nowy temat i tam sobie klepcie ustawki...

speeder prosiłem żeby na PW już wcześniej, obiecuję, że nie bedę więcej śmiecił :(

pozdrawiam - ale może znowu powinienem gdzie indziej :)

• 2 tygodnie później...

witam . na autostradzie krk - katowice jechałem 180 km/h , obrotów miałem 5500 i pewnie by poslła więcej ale nie dam rady ja bujać . Jechałem w 3 os. dorosłe i jedno dziecko + bagaże hihi Almera 1.4 98r

pozdrawiam

witam . na autostradzie krk - katowice jechałem 180 km/h , obrotów miałem 5500 i pewnie by poslła więcej ale nie dam rady ja bujać . Jechałem w 3 os. dorosłe i jedno dziecko + bagaże hihi Almera 1.4 98r

pozdrawiam

widać mądrośc niezawsze przychodzi z wiekiem...

• 1 miesiąc temu...