bodek_n14 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 No fakt, pomyliłem auta. Myślałem, że to Ty masz VE w Primie. Koniec OT pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Kropa który to robił mówi, że 170 najmniej, sprawdzę w Borsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 To jak z tą ustawką? Jestem chętny Tylko nie mówcie, że w Borsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 u mnie DEH jedynie siedzi za to bardzo zdrowy... muszę się do Grabowskiego na pomiar udać jak tylko dotrę nowe sprzegło i zmienie gumy na lato... może ze 150 wypruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Panowie, dogadajmy się telefonicznie albo na PW, żeby nie zaśmiecać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Panowie, dogadajmy się telefonicznie albo na PW, żeby nie zaśmiecać forum nie tak szybko ho ho najpierw delikatnie minimum 500 km żebym tarczy nowej nie rozpieprzył a Wy mnie już podpuszczacie, wystarczy że sam sie nie moge opanować a tu już na kreske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ja też mam sprzęgło nówkę z 1000 km i do regulacji, ale od 4000 to jest... nissanoferrari czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 To może zrobimy konkurs skoków? Rozbieg proponuję zacząć na światłach przy Lotników... trochę nie na miejscu ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Rosół , poniedziałek 14.30 na stacji benzynowej statoil, bez rozbiegu spod światełek i bez trochę nie na miejscu ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 almera 2.2 diesel, dwie osoby, pol baku - 195km/h i ciagle powolutku roslo.ale juz drogi brakowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Byłem 14.35 nikogo nie było, jak coś, to proszę zainteresowanych na PW. Czerwona chodzi bardzo...szybko od 4000. Muszę dorobić dół u Coobcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 tomjedrz, poczekajmy na lepsze warunki pogodowe, moj silnik troche jest dojechany no ale zobaczymy, chetnie zobacze jak chodza primery :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 piszczie do mnie chce byc przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie co mieli byc na Rosoła moze dzis na S ok 22 ja na 90% bede swoja Primka, chce sprawdic przesuniecie odciecia na 7300 :diabel2: Bedzie ktos??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Panowie co mieli byc na Rosoła moze dzis na S ok 22 ja na 90% bede swoja Primka, chce sprawdic przesuniecie odciecia na 7300 :diabel2:Bedzie ktos??? nie dzisiaj, ale tak jak poprzednio Rosół jutro 14.30, albo Bemowo, jak się zgadamy. Krecimy do 8500 i basta - szkoda motora - ja juz zaplacilem za prawie nówkę. Zapraszam na PW. ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Jutro moja Nyska spedza dzien z Coobciem :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 jak owocnie spędzi to daj znac. Ja i xkarol też sie do tego superwarsztata wybieramy. Sam jestem zdziwiony ja czerwona przyspiesza od 4000, a moze sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 nyska byla, rozrzad przestawiony, teraz lata juz od dolu, nie ma tej dziury do 4000 0-60mph 7,8 najlepszy czas 7,62 :diabel2: Polecam Ci ten zabieg poczujesz roznice od dolu :one: Moze w czwartek na S :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Umawiam sie z Coobciem na hamownie, na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speeder Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 No panowie...panowie...nie dośc że OT, to jeszcze jakies nielegalne wyścigi uliczne sobie urządzacie :027: :diabel2: Załóżcie nowy temat i tam sobie klepcie ustawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 speeder prosiłem żeby na PW już wcześniej, obiecuję, że nie bedę więcej śmiecił pozdrawiam - ale może znowu powinienem gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arrow76 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 witam . na autostradzie krk - katowice jechałem 180 km/h , obrotów miałem 5500 i pewnie by poslła więcej ale nie dam rady ja bujać . Jechałem w 3 os. dorosłe i jedno dziecko + bagaże hihi Almera 1.4 98r pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 i dziecko? tego się nie pochwala... a jaki masz indeks prędkośc na oponki? masz chociaż "H" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blandman Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 witam . na autostradzie krk - katowice jechałem 180 km/h , obrotów miałem 5500 i pewnie by poslła więcej ale nie dam rady ja bujać . Jechałem w 3 os. dorosłe i jedno dziecko + bagaże hihi Almera 1.4 98r pozdrawiam widać mądrośc niezawsze przychodzi z wiekiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zecikk Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 nawiazujac do tytułu tematu.... 205 na lpg ale to jeszcze nie bylo wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi