Gość QXs Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Serenka 2.0 LPG nie wiem dokładnie ile bo na 180 skończył się licznik a samochód szedł dalej myślę że do 200 by się rozbujał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur h Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Moją primerą p11e 1.6 99km jechałem 190km/h na prostym wmiare odcinku drogi, myśle że 200 pójdzie. Sprawdze to na pewno ,choć zwyżkujące ceny paliwa skutecznie obniżają mój zapał do tego rodzaju testowania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość polszad Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 to ja swoja N13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 polszad, jakie masz kozackie zegary :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scarab Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 poprawione wyniki na autostradzie Katowice - Opole 180km/h w 3 os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ile na maxa ktos pojechał Sunnym 1.4 lx ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toli Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Tyle ile pokazał licznik - co nie ma nic wspólnego z rzeczywiście osiąganą prędkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misioor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 ile na maxa ktos pojechał Sunnym 1.4 lx ????????? ja pocisnąłem 180km/h,do 160 jedzie w miare sprawnie,a potem to już bardzo wolniutko,jechałem na zimówkach 13' i paliwe 95okt muszę zalać 98 i potestować ciekawe ile przekłamuje licznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eksterminator Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dzisiaj zechciało mi się pojeździć moim starym, poczciwym Sunny B11 i chciałem sprawdzić jego top speed. W przedziale 0-135 szedł jak burza ;-) Pomimo 23 lat przyspieszenie miał jak nowy - potem już zaczął zmulać i ledwo, po przejechaniu ok. 3km, dobił do ok. 150 - później skończyła mi się droga Gaz cisnąłem do dechy i zauważyłem, że gdzieś przy 135km/h zaczynał dostawać dziwnych palpitacji i przyspieszenie drastycznie spadło - czułem się tak jakby wrzucić 4. przy 40 i dawać na maxa gazu - czuć, że pije paliwo, ale praktycznie nie przyspiesza. Dałbym sobie rękę obciąć, że jadąc po Wa-wie 3 tyg. temu, rozpędzając się początkowo z górki, poszedł spokojnie do 165 i jeszcze przyspieszał już na równym odcinku, a gazu nie dawałem na maxa... Teraz doszedłem do wniosku, że dając mu gaz na maxa już na 4. zaczyna go jakoś dusić :/ - czy to normalne ? Muszę zobaczyć czy niepełne wciskanie gazu pomoże ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwi@t Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 nyska 1.6 po modach na 17'' kołach: 4 bieg - 195km/h 5 bieg -205km/h (5700rpm) dalej już się strasznie powoli bujała... na mniejszych kołach i po zglebowaniu pewnie było by lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Moje P11 2.0TD na obwodnicy Ostrowii Mazowieckiej 180km/h zapas pod nogą lekki jeszcze był ale odwagi zabrakło zwłaszcza że Tiry tam się poruszały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asmo666 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 260 km/h 200sx s14 - na wiecej nie pozwolila skrzynia i odcinka... :/ :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pazdzioch Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 N16 2.2Di sedan (trochę z górki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tolo74 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Moja 180km/h wg wskazan zegara (wg wskazań GPSu 170km/h). Obciązenie średnie na autobahnie niemieckiej. Może coś bym więcej (myślę ze z 10)wycisnął ale przy tej prędkości strach sie bać. Najdłuższa prosta -szybko sie kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 ostatnio po wymianie rozrzadu i ustawieniu zaplonu na gazie 185 kmh na liczniku trasa berlin-szczecin 2 osoby na pokladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ja Primerką niedużo. Jak narazie max. 190km/h. Droga nie była rewelacyjna i przy tej prędkości z moim skamieniałym zawieszeniem ciężko jest jechać szybko po dziurach i koleinach. Aaa... jechałem sam. Z pasażerami staram się nie przekraczać 130-140km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 180 trója, 200 na czwórce leciutko, ale jak zmienie oponki to gdziesik 250+ sprawdzę , piątki nie wrzucałem :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asta_69 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 hmm ja swoja alma 2.2 di 180... gdzies na prostej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sleepyhead Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 No to wynik seryjny, też taki miałem w serii (180-185km/h). Ja dziś wydusiłem ze swojego 2.2Di ~210km/h (CHIP i IC na pokładzie). Może poszedł by więcej ale rozszelnił się układ rur do IC i zamiast mocy zrobiłem zasłonę dymną na drodze i zakopciłem okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 cos cieniutko te wasze 2,2Di moja nie zachipowana 2,2 ma 120KM/ 268nm v maks 200km/h:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 195 km/h na Powsińskiej, w 2 osoby i na lpg, ale odcinek z zakrętami i towarzystwem innych czterokołowców. :zly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tonek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 no moje słonko przy 165 zakończyło kołowanie i zaczęło się unosić, więc opuściłem a na poważnie, to myszkuje na boki przy wyższych prędkościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Kilka dni wstecz spieszyłem się do roboty-na 4 biegu dobiłem do 192km/h ,5 -tki nie miałem gdzie wrzucić[swoją drogą to ciekawe ile licznik mi przekłamuje] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 W piątek 31.10.08 autostrada A2 kierunek poznań lekki boczny wiatr pozwolił na 185 kmh na szafie.Dalej się bałem chociaż jeszcze trochę by poszedł ale bałem się że zaczną latać jak tonekswoim słoneczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja to się boję 4-kę wrzucić i depnąć. W Modlinie mogłem, ale nie zrobiłem. Tak więc zamknięcie budzika musi poczekać na sprzyjającą okazję Na C tylko 3-ka i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi