Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

jaka predkosc maksymalna wyciagles swoim nissanem....

Gość WOJTUSMAXIMUS02
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj , 5.30 C jakaś pieprzona vectra zmusiła mnie do wysiłku. Szła jak burza :diabel2: Ale dostała w d*pę, pewnie górką miała 200+ kucyków. Trochę się facet zdziwił :D Fajny prezent na imieniny i urodziny :diabel2: i na dzień dobry :one: Hamowałem z 200 !!! bo krótko było.

O kurde, w streetkilsach powinno być, może mod przeniesie, sorry :zly: Co by było o V max. to po raz pierwszy wrzuciłem 4-kę na C, na liczniku trochę ponad 200. Poprawka nie uwzględniona, ale adrenalinka wysoko :diabel:

No nareszcie jakiś kill z Twoim udziałem :) Gościu miał by pewnie podwójne zdziwienie gdyby zobaczył kierowcę. Rzadko kiedy widać "ulicznego wojownika" z takim stażem za kółkiem :diabel2:

Dzisiaj , 5.30 C jakaś pieprzona vectra zmusiła mnie do wysiłku. Szła jak burza :diabel2: Ale dostała w d*pę, pewnie górką miała 200+ kucyków. Trochę się facet zdziwił :D Fajny prezent na imieniny i urodziny :diabel2: i na dzień dobry :one: Hamowałem z 200 !!! bo krótko było.

O kurde, w streetkilsach powinno być, może mod przeniesie, sorry :zly:

zazdrosc bierze..graty i najlepszego :one:

a jak to zrobic :?: szybciej jezdzic :?: wieksza ilosc obrotow :?:

rodzice mieli Forda Mondeo MKII 1.8TD z 2000roku,kupili go jak miał 2 i pół roku od dziadka z Niemiec,pierwszy V-max to 165km/h więcej nie chciał,później podszedł pod 190km/h oczywiście kilka tygodni później gdy się go kilka razy przegoniło : )

Wow..niezle..bede musial przy jakiejs okazji przegonic wlasnie moze tak..chociaz pare tras takich ze 150-180 lecialem 800-2000 km po europie..moze za wolno to robilem...ale musze tez zaplon przyspieszyc....i mysle o zmianie kolektora wydechowego... ;)

Nie musisz jej gonić na autostradach. Trochę agresywnej jazdy. 1,2 do odciny z pedałem w podłodze, nie zaszkodzi. Kilka startów ze świateł, trochę zabawy na mieście zazwyczaj odmula auto.

No nareszcie jakiś kill z Twoim udziałem :) Gościu miał by pewnie podwójne zdziwienie gdyby zobaczył kierowcę. Rzadko kiedy widać "ulicznego wojownika" z takim stażem za kółkiem :diabel2:
Bodek - ja ... uliczny wojownik, dobre .... :D

Jak jechaliśmy do Lublina, to Coobcio zapytał, czy mam wyważone kólka - miałem :D

Ale On wolno jeździ ;) Za Brabusem było fajniej, Tylko niech się nie obrazi :D Na torze robi mnie jak chce " :fuckyou2: " w nawiasach- podoba mi się ten emotikon i proszę się nie czepiać :) Jak na razie, koło 210 max. Do budzika trochę brakuje, ale opony i hamulce najpierw. :)

Nie musisz jej gonić na autostradach. Trochę agresywnej jazdy. 1,2 do odciny z pedałem w podłodze, nie zaszkodzi. Kilka startów ze świateł, trochę zabawy na mieście zazwyczaj odmula auto.

Ja zapobiegawczo odmulam auto minimum kilka razy w tygodniu :kosci:

xtomek bardzo rozsadne podejscie do tematu vmax :one:

Ja zapobiegawczo odmulam auto minimum kilka razy w tygodniu :kosci:

ja to robię codziennie :kosci: :kosci: :one:

ok..koledzy..bede to robil profilaktycznie jak tylko sie pojawi okazja ;)

mam nadzieje ze do lata to juz bedzie w miare ok...

Dzieki i najlepszego w Nowym ("niech moc bedzie z wami.... "...i ze mna oczywiscie..hyhyhy..ze nie wspomne o szybkosci..zeby calkowity offtop nie byl...)

pozdro

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

181km/h i nie chciał już więcej. Niby do podłogi jeszcze miał ale jak wciskałem tylko dźwięk miał inny a już się nie rozpędzał. W sumie to i tak spoko jak na N15 99r całkowita seria. I tak zresztą po trasie kręcę się na prędkościach 130-140km/h no chyba że fantazja poniesie :)

• 1 miesiąc temu...
Gość sergiej

a ja 1zl 60 gr na nowym silniku bardzo szybko doszedlem do tej predkosci ...podejrzewam ze kolo 190 pojdzie sprwadze jutro to sie pochwale ...powiem tylko ze swap z ga14 na ga 16 dokonany na ga14 185 licznikowe ...chociaz coobcio mowil ze teraz bede mial skrzynie krotka to moze faktycznie tyle nie pojedzie ...ale sprawdzimy bo zbiera sie o niebo lepiej

• 3 tygodnie później...
Gość Mariusz Stysiał

kurcze cos sie gubie marny ze mnie komputerowiec ale 205 km/h swoja primerka pojechalem. Jechalem sam i na 100 oktanowej benzynie i to byl tylko raz rok temu na polskiej imitacji autostrady heheh ale 160-170 to bez wiekszych problemow

Złodziejakmiz kogutem na dachu ? :P

Ja 200 licznikowe pojechałem na autostradzie z góreczki, ale to już kres możliwości i nic przyjemnego jak dla mnie ;P

160 jest jeszcze fajnie i w miare cicho

Gość Pawel18PL

Zrównało się ze mną 4 łysych i kazali zjechać chyba im gorąco było i chcieli się schłodzić w upalny dzień bo daszek zdjąłem....No i co but pod odcinke :fuckyou: i tyle ich widziałem:P ...