Gość sergiej Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 o ile pamietam twoj sunny 200 licznikowe mial ;-) widocznie cos ten twoj sr20 slabo ciagnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dzisiaj , 5.30 C jakaś pieprzona vectra zmusiła mnie do wysiłku. Szła jak burza :diabel2: Ale dostała w d*pę, pewnie górką miała 200+ kucyków. Trochę się facet zdziwił Fajny prezent na imieniny i urodziny :diabel2: i na dzień dobry :one: Hamowałem z 200 !!! bo krótko było. O kurde, w streetkilsach powinno być, może mod przeniesie, sorry :zly: Co by było o V max. to po raz pierwszy wrzuciłem 4-kę na C, na liczniku trochę ponad 200. Poprawka nie uwzględniona, ale adrenalinka wysoko :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 No nareszcie jakiś kill z Twoim udziałem Gościu miał by pewnie podwójne zdziwienie gdyby zobaczył kierowcę. Rzadko kiedy widać "ulicznego wojownika" z takim stażem za kółkiem :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przem Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dzisiaj , 5.30 C jakaś pieprzona vectra zmusiła mnie do wysiłku. Szła jak burza :diabel2: Ale dostała w d*pę, pewnie górką miała 200+ kucyków. Trochę się facet zdziwił Fajny prezent na imieniny i urodziny :diabel2: i na dzień dobry :one: Hamowałem z 200 !!! bo krótko było.O kurde, w streetkilsach powinno być, może mod przeniesie, sorry :zly: zazdrosc bierze..graty i najlepszego :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marsdorf Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 a jak to zrobic :?: szybciej jezdzic :?: wieksza ilosc obrotow :?: rodzice mieli Forda Mondeo MKII 1.8TD z 2000roku,kupili go jak miał 2 i pół roku od dziadka z Niemiec,pierwszy V-max to 165km/h więcej nie chciał,później podszedł pod 190km/h oczywiście kilka tygodni później gdy się go kilka razy przegoniło : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przem Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Wow..niezle..bede musial przy jakiejs okazji przegonic wlasnie moze tak..chociaz pare tras takich ze 150-180 lecialem 800-2000 km po europie..moze za wolno to robilem...ale musze tez zaplon przyspieszyc....i mysle o zmianie kolektora wydechowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie musisz jej gonić na autostradach. Trochę agresywnej jazdy. 1,2 do odciny z pedałem w podłodze, nie zaszkodzi. Kilka startów ze świateł, trochę zabawy na mieście zazwyczaj odmula auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 No nareszcie jakiś kill z Twoim udziałem Gościu miał by pewnie podwójne zdziwienie gdyby zobaczył kierowcę. Rzadko kiedy widać "ulicznego wojownika" z takim stażem za kółkiem :diabel2:Bodek - ja ... uliczny wojownik, dobre .... Jak jechaliśmy do Lublina, to Coobcio zapytał, czy mam wyważone kólka - miałem Ale On wolno jeździ Za Brabusem było fajniej, Tylko niech się nie obrazi Na torze robi mnie jak chce " :fuckyou2: " w nawiasach- podoba mi się ten emotikon i proszę się nie czepiać Jak na razie, koło 210 max. Do budzika trochę brakuje, ale opony i hamulce najpierw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie musisz jej gonić na autostradach. Trochę agresywnej jazdy. 1,2 do odciny z pedałem w podłodze, nie zaszkodzi. Kilka startów ze świateł, trochę zabawy na mieście zazwyczaj odmula auto. Ja zapobiegawczo odmulam auto minimum kilka razy w tygodniu :kosci: xtomek bardzo rozsadne podejscie do tematu vmax :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ja zapobiegawczo odmulam auto minimum kilka razy w tygodniu :kosci: ja to robię codziennie :kosci: :kosci: :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przem Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 ok..koledzy..bede to robil profilaktycznie jak tylko sie pojawi okazja mam nadzieje ze do lata to juz bedzie w miare ok... Dzieki i najlepszego w Nowym ("niech moc bedzie z wami.... "...i ze mna oczywiscie..hyhyhy..ze nie wspomne o szybkosci..zeby calkowity offtop nie byl...) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość plewa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 sunny 95 ---> na trasie do W-wy za honda civic w pogonii 175 na gazie i ani ciut wiecej --- 180 na benzynie i jeszcze było troszku zapasu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wert1983 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 mój nissan z poznania do strykowa na autostradzie poleciał równe 200kmh z dwoma pasażerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziaslo Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 181km/h i nie chciał już więcej. Niby do podłogi jeszcze miał ale jak wciskałem tylko dźwięk miał inny a już się nie rozpędzał. W sumie to i tak spoko jak na N15 99r całkowita seria. I tak zresztą po trasie kręcę się na prędkościach 130-140km/h no chyba że fantazja poniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 a ja 1zl 60 gr na nowym silniku bardzo szybko doszedlem do tej predkosci ...podejrzewam ze kolo 190 pojdzie sprwadze jutro to sie pochwale ...powiem tylko ze swap z ga14 na ga 16 dokonany na ga14 185 licznikowe ...chociaz coobcio mowil ze teraz bede mial skrzynie krotka to moze faktycznie tyle nie pojedzie ...ale sprawdzimy bo zbiera sie o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keller Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Sunny 1.4 na gaZie ~170 Maxima QX3.0 ~230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jak narazie licznikowe 200 czyli okolo 190 GPS, zapial czworke i mi sie trasa skonczyla :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel18PL Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 195hm/h w lecie jak spie*****em przed złodziejami. 100nx gti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariusz Stysiał Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 kurcze cos sie gubie marny ze mnie komputerowiec ale 205 km/h swoja primerka pojechalem. Jechalem sam i na 100 oktanowej benzynie i to byl tylko raz rok temu na polskiej imitacji autostrady heheh ale 160-170 to bez wiekszych problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Pawel18PL, jak to przed złodziejami:D?? a ja 190 z hakiem i blokada;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Złodziejakmiz kogutem na dachu ? Ja 200 licznikowe pojechałem na autostradzie z góreczki, ale to już kres możliwości i nic przyjemnego jak dla mnie ;P 160 jest jeszcze fajnie i w miare cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel18PL Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Zrównało się ze mną 4 łysych i kazali zjechać chyba im gorąco było i chcieli się schłodzić w upalny dzień bo daszek zdjąłem....No i co but pod odcinke :fuckyou: i tyle ich widziałem:P ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 240 w 4 osoby na lpg. Jak dla mnie to juz za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Może sie powtarzam, ale 180 na trójce, a co dalej to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Może sie powtarzam, ale 180 na trójce, a co dalej to nie wiem. daj mi! podejmę wóz na 30 minut i sprawdze czy pójdzie tyle co na rolkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi