xtomek Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Pójdzie, ale nie ma sensu ryzykować. Jak zmienię opony, zrobimy geometrię to .....może No i jeszcze prawy wahacz. Ale nie jadę z Tobą Budzik zamknięty przez Coobcia co najmniej parę razy :diabel2: No i G-techa trzeba założyć, bo się nie dowiesz jak szybko zapie....sz. Pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a_b_i_t Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Moja primerka przed przerobkamu u "Coobcio" na autostradzie w niemczech z jedna opsoba na pokladzie zamknela szfe czyli 220. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kroliqster Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 2.0 Diesel 170 przy 4 osobach i chyba wiecej by nie dalo rady choc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudi Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 195 jadąc A4. Tylko ja + mokra nawierzchnia... ale w moim przypadku rzadko jest okazja żeby wypróbować autko, musiałem skorzystać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 86Mateusz Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 mi swoja n15 w cztery osoby i pełnym bagażniku na trasie Łódź Częstochowa udało się dojść do 180km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no to bujnalem sie na autostradzie z gorki 200 kmh i po wjezdzie na rowne trzymal predkosc ;-) ale to tylko licznik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi