Gość Butryn Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 155km/h POLONEZEM a nissankiem to wiem ze grubo ponad 220km/h ale kto tam wie jak ten licznik przy takiej szybkosci pokazuje. . .bylo jeszcze sily pod noga ale drogi braklo.... w polsce sie sprawdzi tylko samochod mi dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szeryf Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 noja 210... prosta droga żadnych zgórek i jeszcze troszkę by poszedł... gdyby nie kolegoa który po nogach robił... a i bagaż był.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 odwazni ci co z toba jechali , ja jak z kims jade to przepisowo ale jak sam jade to jak szaleniec pozdr. Wszyscy moja krew, a swoją drogą pojechałbym jeszcze szybciej :twisted: (bo droga koło Chęcin jest przecudowna), ale w moim dieslu 180 to juz było do dechy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 na dzien dzisiejszy mam zamkniety budzik, czyli 140 mph, tego co mi mowil koles jadacy za mna jego EVO VIII to bylo jakies 150mph. mysle ze jak wstawie manuala to bedzie lepiej :wink: *dane licznikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sowier Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 ja 230 z malym kawaleczkiem, felgi seria 17 wiec moze i wlasciwe wskazania, gdybym nie mial pasow to wydarloby mnie , mialem dach sciagniety 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 ja 230 z malym kawaleczkiem, felgi seria 17 wiec moze i wlasciwe wskazania, gdybym nie mial pasow to wydarloby mnie , mialem dach sciagniety 8)A przepraszam, jakie autko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 ja 230 z malym kawaleczkiem, felgi seria 17 wiec moze i wlasciwe wskazania, gdybym nie mial pasow to wydarloby mnie , mialem dach sciagniety 8)A przepraszam, jakie autko?? jakto jakie?? kabriolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sowier Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 sory chlopaki nie 17 tylko 14 beehehe myslalem ze mam podpis NX gti ale to nie to forum hehe jak pewnie wiecie targa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leon Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 28.07.2005 jechałem tyle na płaskiej części obwodnicy Trójmiasta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 28.07.2005 jechałem tyle na płaskiej części obwodnicy Trójmiasta: no ladnie, a mama wie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 28.07.2005 jechałem tyle na płaskiej części obwodnicy Trójmiasta:I jeszcze Ci się chciało zdjęcia robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ja jak z kims jade to przepisowo ale jak sam jade to jak szaleniec :wink: pozdr.Widać że zapomniałeś już jak to w Polsce jest! Tutaj "przepisowo" to znaczy jak zawalidroga! Chłopie, tu się nie da jeździć przepisowo! :? Znaczy mówię oczywiście o prędkości. wiem wiem tez w polsce jedzilem jak szaleniec ale nie nissanem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 28.07.2005 jechałem tyle na płaskiej części obwodnicy Trójmiasta: [/quote jak zes to zrobil fote holera tez probowalem ale sie tak trzymalem kierownicy jakbym mial klej na niej ....ale beda proby jeszcze, tylko musze jakos wykabinowac zeby ta fote zrobic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 chcesz to pojade z toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 chcesz to pojade z toba a jak sie rozjebiemy to co bedzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 dwoch rozj.banych nissanmaniakow :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 dwoch rozj.banych nissanmaniakow :wink: :wink: hehehheh ale G-tech tez kiedys musze zrobic,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 na dzien dzisiejszy mam zamkniety budzik, czyli 140 mph, tego co mi mowil koles jadacy za mna jego EVO VIII to bylo jakies 150mph.mysle ze jak wstawie manuala to bedzie lepiej :wink: *dane licznikowe wacu kolego, czy mógłbys podawać wyniki w km/h :?: mph mnie to nic nie mówi i może innym też nie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 wacu kolego, czy mógłbys podawać wyniki w km/h :?: mph mnie to nic nie mówi i może innym też nie :wink:Wyręcze Michała. Odpowiednio: 140 mph - 225,31 km/h; 150 mph - 241,40 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 1 mila = 1.6 km ( w zaokrągleniu) i taki przelicznik jest ogolnie przyjmowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Zamykam zegar z palcem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adig Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Autko jak z opisu Na 4 biegu - 185 km/h Na 5 biegu - 172 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 http://img54.imageshack.us/img54/333/p90412528xp.jpg udalo sie narazie taka pstryknac fotke :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Leon Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 28.07.2005 jechałem tyle na płaskiej części obwodnicy Trójmiasta: jak zes to zrobil fote holera tez probowalem ale sie tak trzymalem kierownicy jakbym mial klej na niej ....ale beda proby jeszcze, tylko musze jakos wykabinowac zeby ta fote zrobic :wink: Zrobiłem to w następujący sposób: Jedną ręką trzymałem kierownicę, a drugą wyciągnąłem z kieszeni aparat, właczyłem go i pstryknąłem zdjęcie http://img54.imageshack.us/img54/333/p90412528xp.jpg udalo sie narazie taka pstryknac fotke Nieźle, teraz zrób kiedy strzałka będzie poziomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 30 mph tylko?? kaszlak tyle wyciagnie, chyba ze mowiel o tym kolo 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi