Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

jaka predkosc maksymalna wyciagles swoim nissanem....

Gość WOJTUSMAXIMUS02
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

155km/h

POLONEZEM :)

a nissankiem to wiem ze grubo ponad 220km/h ale kto tam wie jak ten licznik przy takiej szybkosci pokazuje. . .bylo jeszcze sily pod noga ale drogi braklo.... w polsce sie sprawdzi tylko samochod mi dojdzie

odwazni ci co z toba jechali , ja jak z kims jade to przepisowo ale jak sam jade to jak szaleniec pozdr.

Wszyscy moja krew, a swoją drogą pojechałbym jeszcze szybciej :twisted: (bo droga koło Chęcin jest przecudowna), ale w moim dieslu 180 to juz było do dechy :D

pozdro

na dzien dzisiejszy mam zamkniety budzik, czyli 140 mph, tego co mi mowil koles jadacy za mna jego EVO VIII to bylo jakies 150mph.

mysle ze jak wstawie manuala to bedzie lepiej :wink:

*dane licznikowe

ja 230 z malym kawaleczkiem, felgi seria 17 wiec moze i wlasciwe wskazania, gdybym nie mial pasow to wydarloby mnie , mialem dach sciagniety :lol: 8)
A przepraszam, jakie autko??

jakto jakie?? kabriolet :lol::lol:

Gość WOJTUSMAXIMUS02
ja jak z kims jade to przepisowo ale jak sam jade to jak szaleniec :wink: pozdr.
Widać że zapomniałeś już jak to w Polsce jest! :P Tutaj "przepisowo" to znaczy jak zawalidroga! Chłopie, tu się nie da jeździć przepisowo! :? Znaczy mówię oczywiście o prędkości. :)
wiem wiem tez w polsce jedzilem jak szaleniec ale nie nissanem :wink:

Gość WOJTUSMAXIMUS02
28.07.2005 jechałem tyle na płaskiej części obwodnicy Trójmiasta:

moblog0_1125207418.jpg[/quote

jak zes to zrobil fote holera tez probowalem ale sie tak trzymalem kierownicy jakbym mial klej na niej ....ale beda proby jeszcze, tylko musze jakos wykabinowac zeby ta fote zrobic :wink:

na dzien dzisiejszy mam zamkniety budzik, czyli 140 mph, tego co mi mowil koles jadacy za mna jego EVO VIII to bylo jakies 150mph.

mysle ze jak wstawie manuala to bedzie lepiej :wink:

*dane licznikowe

wacu kolego, czy mógłbys podawać wyniki w km/h :?: mph mnie to nic nie mówi i może innym też nie :wink:

28.07.2005 jechałem tyle na płaskiej części obwodnicy Trójmiasta:

jak zes to zrobil fote holera tez probowalem ale sie tak trzymalem kierownicy jakbym mial klej na niej ....ale beda proby jeszcze, tylko musze jakos wykabinowac zeby ta fote zrobic :wink:

Zrobiłem to w następujący sposób:

Jedną ręką trzymałem kierownicę, a drugą wyciągnąłem z kieszeni aparat, właczyłem go i pstryknąłem zdjęcie :)

http://img54.imageshack.us/img54/333/p90412528xp.jpg

udalo sie narazie taka pstryknac fotke

Nieźle, teraz zrób kiedy strzałka będzie poziomo :D