Gość Leon Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 30 mph tylko?? kaszlak tyle wyciagnie, chyba ze mowiel o tym kolo 130 wybór należy do Wojtka 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 a ja nie chwalac sie to na dzien dzisiajszy nie pojade wiecej jak 70mph :cry: . komputer wszedl w safety mode. MAF sensor mi padl :evil: ale jzu zamowiony, powinien byc przed sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 30 mph tylko?? kaszlak tyle wyciagnie, chyba ze mowiel o tym kolo 130 wybór należy do Wojtka 8) mysle ze wybierze bardziej ta "mandatowa" opcje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 a ja dzis spokojniutko jak syrenka sie bujalem ,,,,, :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zicoo Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ja na obwodnicy w Bialobrzegach w pojedynke mialem 190 na budziku 8) Ale zegar potrafi przeklamac wiec przyjmuje ze jechalem w oporachc 180. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 N16 po dluuugim rozbiegu 195 K11 165 :?: :?: sam bylem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łyniek Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Ja moja P10 najwiecej jechalem 210km/h na naszej A4.Bylo jeszcze co nie co pod pedalem ale dalej nie chcialem.Przypomne ze jest to 2.0slx na gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 N16 po dluuugim rozbiegu 195K11 165 :?: :?: sam bylem w szoku kmich76 czemu wshoku ?? 165 to mi shla moja k11 bez zrobienia dolotu.. tera zto ja moge smignac do 170 z groshem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 No cóż jestem pełen uznania dla konstruktorów silnika cg10de...Nawet nie było tak głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 dzis pociaglem 220 tylko , ale auto dzis slabo ciagnie kurcze cieplo duszno nawet gume ciezko spalic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 dzis pociaglem 220 tylko , ale auto dzis slabo ciagnie kurcze cieplo duszno nawet gume ciezko spalic :wink: Racja,racja, nie ma to jak jazda po deszczu wtedy to silniczek ma czym oddychac i sil nabiera. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 dzis pociaglem 220 tylko , ale auto dzis slabo ciagnie kurcze cieplo duszno nawet gume ciezko spalic :wink: Racja,racja, nie ma to jak jazda po deszczu wtedy to silniczek ma czym oddychac i sil nabiera. POZDRAWIAM..... dokladnie dzis sie troszke ochlodzilo a roznica taka ze jak depnalem pogazie to chcialo przod wyrwac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 dzis pociaglem 220 tylko , ale auto dzis slabo ciagnie kurcze cieplo duszno nawet gume ciezko spalic :wink: Racja,racja, nie ma to jak jazda po deszczu wtedy to silniczek ma czym oddychac i sil nabiera. POZDRAWIAM..... dokladnie dzis sie troszke ochlodzilo a roznica taka ze jak depnalem pogazie to chcialo przod wyrwac :wink: tez dzis odczulem roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 a jakby tak pokabinować i troche zimnego powietrza z klimy do dolotu puścić czy nie doszło by troche mocy, z racji zimniejszego powietrza :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 oj kaziu kaziu, klima zabiera ponad 30 kucykow a zimny dolot daje od 2 do maxymalnie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 oj kaziu kaziu, klima zabiera ponad 30 kucykow a zimny dolot daje od 2 do maxymalnie 8ile :?: chyba troche przeszacowałeś :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 powaznie, a co ty myslales ze 5?? jakby klima brala 5 koni to bym tego nawet nie poczul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 powaznie, a co ty myslales ze 5?? jakby klima brala 5 koni to bym tego nawet nie poczul. to chyba tylko Twoja klima zabiera 30 koni i chyba masz agregat z wielkiej zamrażarki :wink: jakby mi zabierała 30 koni plus jeszcz gaz to bym z miejsca nie ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 ruszysz ruszysz. ja mam automata i to strasznie czuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Wlasnie dzis jadac sobie Primerka myslalem o tym temacie, ze napisze ze dzis piekna pogoda do jazdy, bo silniczek sie zbiera jak trzeba, a Wy zescie mnie dranie wyprzedzili hehehe. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 hehehe, powiedziales dranie. dziewczyna kumpla tak do mnie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 No bo pewnie jestes WIELKIWAC-WIELKIDRAŃ hehehe. POZDRAWIAM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 No bo pewnie jestes WIELKIWAC-WIELKIDRAŃ hehehe. POZDRAWIAM.... hehehehe a cicho tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Juz sie nie odzywam :):) POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Juz sie nie odzywam :):) POZDRAWIAM..... nie no tylko zartowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi