Gość Dżodżo Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Co za zbieg okolicznosci :) Ja tez zartowalem hehehe :) POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 oj kaziu kaziu, klima zabiera ponad 30 kucykow a zimny dolot daje od 2 do maxymalnie 8 tak ze zima sie zbliza to bedzie wiecej kucy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 hehehe, powiedziales dranie.dziewczyna kumpla tak do mnie mowi a kumpel wie o tym :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 wieee, do niego tez tak mowi :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 wieee, do niego tez tak mowi :wink: ooo Wacy już wstał, jak się spało :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 jzu nie spe od 4 godzin, a spalo sie dobrze, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 to która godzina u Ciebie jest?jakaś chyba poranna 8 czy cós :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 to która godzina u Ciebie jest?jakaś chyba poranna 8 czy cós :?: kaziu schodzimy z tematu, rano jest. no i aby uniknac wpierdzielu to powiem ze dzis grzecznie jechalem, mokro jakos na ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 almera 1.6 =200km/h 4osoby na pokładzie,,,,obecna prima na 4 biegu 190,5biegu nie zdążzyłem włożyć bo jechałem po adzymińskiej w sobotę ok,16,ruch znaczny :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 hej po kilku problemach (m.in. po zdemontowaniu CAI na ktorym zginelo 5KM i 5Nm) udalo mi sie dzisiaj przejechac A4 i wyskoczylo licznikowe 200 ale :shock: no wlasnie na 5 biegu ponad 4.500 RPM i tak jakby odcielo paliwo !! co to jest, ogranicznik predkosci w GA14DE?!?! dochodzi dokladnie do 200;(( raz po raz odcina, zdarzylo sie to komus? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 pewnie nie bo 1.4 nikt tyle nie lecial:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 przy hamowaniu w TTC na 4 biegu przy odcieciu doszedl do 185km/h na budziku bylo wiecej wiec zalozmy ze nie bylo prawdziwe 200 ale dlaczego dalej nie idzie tylko odcina :? aha no i gora lekka byla :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 moj narazie poszedl 210 pod gore i ciagle sie rozpedzal, w koncu musze sprawdzic ile to bydle pojdzie ale jestem pewien ze ponad 220 bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinzi Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 U mnie jak na załączonym obrazku. Standardowa N16 1.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 dzis 190km/h gdzie ograniczenie jest do 30km/h mialem pelno w gaciach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 dzis 190km/h gdzie ograniczenie jest do 30km/h mialem pelno w gaciach :wink: hehe spoko ja 122 mph przy ograniczeniu do 40 mph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pecyn Opublikowano 9 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2005 A2 zloty dziewiecdziesiat piec trzy osoby i trzy sprzety hokejowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lotnik Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Jak na razie 190 na LPG. Moze coś z tego jeszcze da sie wycisnąć! Bez ocięcia :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Jak na razie 190 na LPG. Moze coś z tego jeszcze da sie wycisnąć! Bez ocięcia :!: Chyba jak żegiel postawiłeś!!! Nie mogłoeś uciec mojej klamerce 1.4, a mówisz że może poleci więcej niż 190! Może spróbuj z Kasprowego, to będzie jakaś szansa! Pozdro! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Jak na razie 190 na LPG. Moze coś z tego jeszcze da sie wycisnąć! Bez ocięcia :!: Chyba jak żegiel postawiłeś!!! Nie mogłoeś uciec mojej klamerce 1.4, a mówisz że może poleci więcej niż 190! Może spróbuj z Kasprowego, to będzie jakaś szansa! Pozdro! :twisted: moja primera 185 na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinzi Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Jak na razie 190 na LPG. Moze coś z tego jeszcze da sie wycisnąć! Bez ocięcia :!: Chyba jak żegiel postawiłeś!!! Nie mogłoeś uciec mojej klamerce 1.4, a mówisz że może poleci więcej niż 190! Może spróbuj z Kasprowego, to będzie jakaś szansa! Pozdro! :twisted: Niekoniecznie. Pamiętaj, że Lotnik u siebie ma inny silnik i napewno inne przełożenia skrzyni biegów z racji większego samochodu. A przyspieszenie nie idzie w parze z prędkością maksymalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawca Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Jak ktoś mi powie ze leciał seria GA14DE 200 km/h to chyba z wiatrem z tyłu i z górki o pochyle 45 stopni. Ja mam GA14DE z 96r. wersje dojcz i po wymianie tlumika i zlikwidowaniu kata doszedlem do 180 km/h na płaskim terenie. Kumpel majac taka sama Alme "serie" z roku 98 na polski rynek dysponującą 87 KM wyciska 190km/h i to jest zawsze max ile razy próbowal tyle razy wskazówka zatrzymała mu sie na 190 km/h. Wiec to chyba Special Edition N15_krk. I mi jakos paliwa nie odcina powyżej 5000 RPM. Chyba że Tobie pompa paliwa malo podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 ja jak mialme sentre z silnikiem GA16DE o mocy 115 koni lecialme 120mph z 4 osobami na pokladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Wacu pisz w km/h bo wiesz, przeliczania te sprawy :wink: Jechałem ostatnio za Fabią, miała na klapie 1.4 i byłem zdziwiony bo miałem na szafie 200 km/h i jechała przedemną, co jest grane :shock: wiem że mój licznik wskazuje oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 193,12 km/h 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi