jaca V6 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 193,12 km/h 8) A skąd taki dokładny pomiar ? To pewnie była Primera taty, czy w Słonku masz taki licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Microsoft Office Word 2003. Wpisuję 120 mph i zamieniam na km/h. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Microsoft Office Word 2003. Wpisuję 120 mph i zamieniam na km/h. 8) Oki, nie załapałem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Microsoft Office Word 2003. Wpisuję 120 mph i zamieniam na km/h. 8) Oki, nie załapałem :wink: W Wordzie wpisuję normalnie jednostkę, a on mi może to zamienić na jakąkolwiek inną jednostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Microsoft Office Word 2003. Wpisuję 120 mph i zamieniam na km/h. 8) Oki, nie załapałem :wink: W Wordzie wpisuję normalnie jednostkę, a on mi może to zamienić na jakąkolwiek inną jednostkę. a jak się to robi Bastek :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastek Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 a jak się to robi Bastek :?:To działa tylko jak masz Worda 2003. Wpisz po prostu "120 mph ". Zaznaczam, że potem musi byc spacja. Podkreśla Ci takimi fioletowymi kropkami. Najeżdżasz na to myszą i pojawia się kóleczko z literką "i" (Opcje tagów inteligentnych). Klikasz na literkę i pojawiają się opcje zmiany. Klikasz na skalę, którą chcesz mieć i gotowe. Jeśli by to nie działało, to poszukaj w opcjach "Tagi inteligentne".No, to chyba tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Wacu pisz w km/h bo wiesz, przeliczania te sprawy :wink: Jechałem ostatnio za Fabią, miała na klapie 1.4 i byłem zdziwiony bo miałem na szafie 200 km/h i jechała przedemną, co jest grane :shock: wiem że mój licznik wskazuje oki Potwierdzam ja kiedys lecialem z Warszawy do Czestochowy lewym pasem spokojnie 180km/h , zobaczylem swiatla w lusterku wiec spokojnie zjechalem na prawy pas ...... :shock: ku mojemu zdziwieniu wyprzedzila mnie wlasnie fabia. Szybko ja dolecialem i to byla wlasnie 1.4 mial na zegarze okolo 195km/h . Ale powiem Ci szczerze ze niechcialbym siedziec w tym samochodzie, bo jak go wyprzedzalem to slyszalem w swoim jak mu silnik pracuje ( niezly musial koles miec rumot w srodku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GugiBaoo Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 micra na gazie silnik 1.0 plus turbo 175km/h :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 zdjecie zrobilem przed chwila na obwodnicy Krakowa, licznik klamie 4-5km (sprawdzone na maha), czyli 190km/h idzie na prostym: Dawca chyba wyraznie napisalem ze 200km/h nie osiagnalem na prostej drodze, specjalnie dla Ciebie zgram zdjecie z telefonu kumpla (zdjecie z A4 przed Katowicami nie ma tam nachylenia 45st) gdzie 3 razy auto rozpedzilo sie do 200km/h i za kazdym razem odcielo paliwo a obroty walu byly grubo poniej 7.060 (odciecia), moj ga14de trzyma dosc dobra serie 94km, a najchetniej to Cie przewioze pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sowier Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 a ja plecialem 230 z kawaleczkiem-taak gorka byla ale budzik kiedys skoncze na prostej tak jakos staje przy 220 :? oczywiscie nie moj tylko Nx 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Witam Jadę sobie 170 a tu z przeciwka policja zasuwa venciakiem. Wyminęliśmy się i w lusterku zobaczyłem, że zawracają. No to co miałem robić? Przyspieszyłem. Szafa prawie się zamknęła. Parę kilometrów dalej skręciłem z trasy. Mam nadzieję, że nie mieli jakiegoś videoradaru. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 ja jak narazie 230 ale jeszcze bez forsowania :wink: na bank moze byc wiecej a ile to na lato sie zobaczy (zimowki do 210 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 8) Mnie udało się się licznikowe 215 na gazie,na prostej drodze bez piłowania na siłę po prostu przestał przyspieszać,to odpuściłem.Myślę,że na benzynce będzie trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keller Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 n14 z 93 (ga14ds) na gazie, obwodnica 3city troszke ponad ~175 z malej gorki i musialem hamowac bo z przodu sie cos wloklo, na prostej to ciagnie troche ponad 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 i jeszcze kciała ale juz bujało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 :shock: A co to za kontrolka na czerwono ci się pali,czy to niedomknięte drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 :shock: A co to za kontrolka na czerwono ci się pali,czy to niedomknięte drzwi? tak drzwi :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Suchar Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 moim S13 udało mi się pojechać... tak z 1,5 cm poza skalę licznika czyli 240+ km/h natomiast innym egzemplarzem S13, jechaliśmy we 2 osoby licznikowe 230+ km/h... na 4 biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 moja micra 1.3 16V wyciaa 180 spokojnie, na niemieckiej autostradzie sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bun Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 moja prima 1.6 wersja niemiec 210 i koniec silnik powiedzial starczy i odciol paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Micra 1.0 poszła 160 km/h i prosta droga sie skończyła cosik może jeszcze bym wybujał. A 100 NX'a jeszcze nie przydusiłem, narazie 160 km/h ale miski stali wiec trza było zwolnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 ja musze powiedziec ze moj sunny 1.4 LX 16V zbiera sie do 180KM/h i gdy do tej granicy sie rozkreci to ciezko mu przekraoczy ta granice i jak to mowia pomysły sie mu koncza na dalsza jazdę :D 8) :mrgreen: :mrgreen: Wiec nie jest taki sprytny jak np rok temu gdy sprowadziłem. Na autobanie w niemczech sprawdziłem go i wycisnełem z niego około 200KM/h (mało brakowało :D )mysle ze jak by sie trafiła jakas gorka w tym momecie to by sie udało przekroczyc barire 200km/h . Ale coz nie te lata już hehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 hej, a ja wam powtarzam, że alma n16 pokazuje na liczniku 225 przy załadowanym bagażniku i 2 pasażerach. Sprawdzone na a4 o 4 nad ranem. Wyjazd do zakopca oczywiście, zeona walnęła fotkę. A taraz na ziemie bo nawigacja pokazywała 207 a jej bardziej wierzę fotki oczywiście zrobione p.s. micrą da się spoko pociagnąc do 190 ale robi się zabójczo niestailna pomimo opon 195 15" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Adasch to jak msza te fotki to zazuc je na stronke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Adasch to jak msza te fotki to zazuc je na stronke. ok, jak wrócę do domku to wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi