Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

jaka predkosc maksymalna wyciagles swoim nissanem....

Gość WOJTUSMAXIMUS02
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a jak się to robi Bastek :?:
To działa tylko jak masz Worda 2003. Wpisz po prostu "120 mph ". Zaznaczam, że potem musi byc spacja. Podkreśla Ci takimi fioletowymi kropkami. Najeżdżasz na to myszą i pojawia się kóleczko z literką "i" (Opcje tagów inteligentnych). Klikasz na literkę i pojawiają się opcje zmiany. Klikasz na skalę, którą chcesz mieć i gotowe. :) Jeśli by to nie działało, to poszukaj w opcjach "Tagi inteligentne".

No, to chyba tyle. :)

Wacu pisz w km/h bo wiesz, przeliczania te sprawy :wink:

Jechałem ostatnio za Fabią, miała na klapie 1.4 i byłem zdziwiony bo miałem na szafie 200 km/h i jechała przedemną, co jest grane :shock:

wiem że mój licznik wskazuje oki

Potwierdzam ja kiedys lecialem z Warszawy do Czestochowy lewym pasem spokojnie 180km/h , zobaczylem swiatla w lusterku wiec spokojnie zjechalem na prawy pas ...... :shock: ku mojemu zdziwieniu wyprzedzila mnie wlasnie fabia. Szybko ja dolecialem i to byla wlasnie 1.4 mial na zegarze okolo 195km/h . Ale powiem Ci szczerze ze niechcialbym siedziec w tym samochodzie, bo jak go wyprzedzalem to slyszalem w swoim jak mu silnik pracuje ( niezly musial koles miec rumot w srodku) :)

• 3 tygodnie później...

zdjecie zrobilem przed chwila na obwodnicy Krakowa, licznik klamie 4-5km (sprawdzone na maha), czyli 190km/h idzie na prostym:

15va.jpg

Dawca chyba wyraznie napisalem ze 200km/h nie osiagnalem na prostej drodze, specjalnie dla Ciebie zgram zdjecie z telefonu kumpla (zdjecie z A4 przed Katowicami nie ma tam nachylenia 45st) gdzie 3 razy auto rozpedzilo sie do 200km/h i za kazdym razem odcielo paliwo a obroty walu byly grubo poniej 7.060 (odciecia), moj ga14de trzyma dosc dobra serie 94km, a najchetniej to Cie przewioze :)

pozdr

• 1 miesiąc temu...

Witam

Jadę sobie 170 a tu z przeciwka policja zasuwa venciakiem. Wyminęliśmy się i w lusterku zobaczyłem, że zawracają. No to co miałem robić? Przyspieszyłem. Szafa prawie się zamknęła. Parę kilometrów dalej skręciłem z trasy. Mam nadzieję, że nie mieli jakiegoś videoradaru.

Pozdrawiam

8) Mnie udało się się licznikowe 215 na gazie,na prostej drodze bez piłowania na siłę po prostu przestał przyspieszać,to odpuściłem.Myślę,że na benzynce będzie trochę lepiej :lol:

• 5 miesięcy temu...

:shock: A co to za kontrolka na czerwono ci się pali,czy to niedomknięte drzwi?

Gość johny_fellow

Micra 1.0 poszła 160 km/h i prosta droga sie skończyła :D cosik może jeszcze bym wybujał.

A 100 NX'a jeszcze nie przydusiłem, narazie 160 km/h ale miski stali wiec trza było zwolnić :D

ja musze powiedziec ze moj sunny 1.4 LX 16V zbiera sie do 180KM/h i gdy do tej granicy sie rozkreci to ciezko mu przekraoczy ta granice i jak to mowia pomysły sie mu koncza na dalsza jazdę :D :D :D 8) :mrgreen: :mrgreen:

Wiec nie jest taki sprytny :) jak np rok temu gdy sprowadziłem. Na autobanie w niemczech sprawdziłem go i wycisnełem z niego około 200KM/h (mało brakowało :D :D )mysle ze jak by sie trafiła jakas gorka :D w tym momecie to by sie udało przekroczyc barire 200km/h .

Ale coz nie te lata już :) hehehe...

hej,

a ja wam powtarzam, że alma n16 pokazuje na liczniku 225 przy załadowanym bagażniku i 2 pasażerach. Sprawdzone na a4 o 4 nad ranem. Wyjazd do zakopca :)

oczywiście, zeona walnęła fotkę.

A taraz na ziemie bo nawigacja pokazywała 207 a jej bardziej wierzę :)

fotki oczywiście zrobione ;)

p.s.

micrą da się spoko pociagnąc do 190 ale robi się zabójczo niestailna pomimo opon 195 15"

pozdro