SPEEDY Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 :smile: No to będzie ciekawie z tym Maxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Adasch to jak msza te fotki to zazuc je na stronke. ok, jak wrócę do domku to wrzucę ŁokeJ a wiec czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 195 wynik zostanie poprawiony ale nie wiem na ile bo moze liczydla zabraknac :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 cześć ponownie, obiecane zdjęcie parametry jazdy: 2 osoby dorosłe + dziecko klima włączona śwatła włączone paliwo orlen 95oktan spalanie 12,6l/100km (tyle pokazywał komp) bagażnik zawalony tobołami siedzenia tylne zawalone tobołami opony 205/50R15 contisportcontact nawigacja pokazywała około 207-210- niestabilnie prowadzenie auta- pelen luz, pełna stabilość 0 problemów (na oponkach 185 to już przy 190km/h było niestabilnie) prędkośc spokojnie do uzyskania praktycznie za każdym razem ale powyżej 200 to już wolniej wzrasta. szybciej raczej nie szło chyba że lekko z górki - prędkośc testowa tzw chwilowa bo dla nas pełen komfort jest przy 180km/h - oczywiście tylko na dobrych drogach jak obwodnica czy pożądne autostrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jordi Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 sorka ze nie nissanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość strzelec Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 215-220 km/h - dokładnie nie wiem bo wskazówka zaczeła skakać a ja wolałem się skupić na jeździe. Prędkość uzyskana na autostradzie do Krakowa z jedną osobą na pokładzie (bo tylko jedna wejdzie ), z zamkniętym dachem (bo już przy 120 nie słychać radia i słów pasażera :? ) i bagażem ok. 30kg wsadzonym z przodu zamiast koła zapasowego coby wagę dobrze rozłożyć Wolę tego nie powtarzać bo w tempie w jakim wskazówka prędkościomierza szła do góry, to wskaźnik paliwa opadał w dół :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blandman Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 primera 2.0 slx monowtrysk 1993r: benzyna: 210 km/h - gierkówka, dwie osoby lpg: 200 km/h - niemiecka autostrada, 4 osoby plus + full bagazu. sunny 1.4 lx wielopunkt 3D 1994r: benzyna: 177 km/h - obwodnica przy Bialobrzegach, dwie osoby plus bagaz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 NIE WIEM ILE BO LICZNIK SIĘ KOŃCZY......... W KAŻDYM BĄDŻ RAZIE DO ODCIĘCIA, JEDNA OSOBA NA POKŁADZIE PRIMERA P10 TURBO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 228km/h N/a na trasie do Pruszcza Gdańskiego po odbiór samochodu dla kolegi, jest to pomiar z GPSu firmy MIO. (seryjny licznik przy wskazaniu GPSowej 209km/h pokazuje 220km/h) Nie ukrywam żę to był hardkorek bez amorków z tylu i na zimowych oponach o indeksie 190km/h --- NEVER AGAIN ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 228km/h N/a na trasie do Pruszcza Gdańskiego po odbiór samochodu dla kolegi, jest to pomiar z GPSu firmy MIO. (seryjny licznik przy wskazaniu GPSowej 209km/h pokazuje 220km/h) Nie ukrywam żę to był hardkorek bez amorków z tylu i na zimowych oponach o indeksie 190km/h --- NEVER AGAIN ! ! ! hehe Coobcio, no to pojechałeś u mnie max na zimówkach to 190 i nic więcej i faktycznie nie jest to przyjemne, trzeba nonstop kontrować kierownicą jak nie w lewo to w prawo. ale beż amoróków to już naprawdę masz odwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 po 402 metrach miałem 184km/h :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white-falcon Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Almerka 1.4 GX 97' bez żadnych przeróbek ok.200km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Almerka 1.4 GX 97' bez żadnych przeróbek ok.200km/h. bravo bravo bravo !!! To już drogi w klubie tak mocny seryjny egzemplarz, bodajrze gość o nicku Malwin_F1 ma 1,4 co w seri wykazala 97KM na rolkach :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 jak na 1.4 ladny wynik chociaz powiem ci kuba ze ta honda ktora jezdzilem w pl tez byla 1.4 i 190 poleciala z 2 osobami na pokladzie i 4 walizami ktore sam widziales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SarS87 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 hymmm...to ja narazie 215km/h...ale poki co przerobek nie bylo zadnych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja leciałem maxem ok 165 do 170 .......i po ok 10 km zapaliły mi się sadze w wydechu :twisted: - ale fajerwerki - nikt mnie nie wyprzedzał :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 buahaha Szymeq ty to potrafisz rozbawić Jakoś nie sprawdzałem jeszcze ile pojdzie Prima, raz na Zakopiance 175km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 cześć ponownie, obiecane zdjęcie parametry jazdy: 2 osoby dorosłe + dziecko klima włączona śwatła włączone paliwo orlen 95oktan spalanie 12,6l/100km (tyle pokazywał komp) bagażnik zawalony tobołami siedzenia tylne zawalone tobołami opony 205/50R15 contisportcontact nawigacja pokazywała około 207-210- niestabilnie Dziecko?? Pozwolę sobie zwrócić uwagę ale nie będę komentował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja nawet nie zwracam uwagi... bez komentarza z tym dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2fast@ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam jestem tu Nowy . Jak narazie mój rekord to 277Km/h na autostradzie oczywiście nissanem 100 NX pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Jak narazie mój rekord to 277Km/h na autostradzie oczywiście nissanem 100 NX :shock: :shock: :shock: stary robisz sobie jaja? Miałem 100NX GTi delikatnie dłubnietego i max to 240 licznikowe z górki... Znajomy jechał obok Audi S2 i u niego przy moich 240 było jakieś 215-220 kmh... Napisz coś o swoim 100NX bo nawet uturbiony egzemplarz nie dokreci sie do 277km/h.... NIE MA TAKIEJ OPCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2fast@ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 JEst taka opcja tylko prosze popatrzeć Moje złotko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 JEst taka opcja tylko prosze popatrzećMoje złotko: Obrazek czy ja tu widze jakies V6?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2fast@ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Tak V6 od HOndy legend 2.7 litra które swoje robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 haha V6 to ja nosem wyczuje na odleglosc. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi