Gość Konors Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam Potrzebuje się dowiedzieć gdzie znajduje się sensor SRS od poduszek powietrznych bo nie wiem gdzie go szukać a w instrukcji obsługi słabo jest to pokazane. Pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam Potrzebuje się dowiedzieć gdzie znajduje się sensor SRS od poduszek powietrznych bo nie wiem gdzie go szukać a w instrukcji obsługi słabo jest to pokazane. Pozdro, Znajduje sie w tunelu środkowym pod podłokietnikiem - za dźwignią hamulca ręcznego. https://picasaweb.google.com/PiotrekS222/WyciaganieZNowejPrimeryWnetrzaAnglik#5584707325377761954 tu masz fotkę - ta skrzynka przykręcona na torxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konors Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 OK. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxxior Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Ja ma takie pytanie gdzie się znajduje map sensor w primerze p11 rocznik 98 benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_S Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 W primerze nie ma map sensora - jest przeplywomierz. I nie ma on nic wspólnego z SRS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.