Royalg Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam serdecznie;) Mam takie pytanie odnośnie przepływomierza w tym samochodzie. Posiadam przepływomierz ale nie jest on nigdzie podpięty, nie wiem dlaczego. Czy u was tak samo jest czy idzie kabel do przepływomierza?? Załączam zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luk1300 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 jeśli ci kolego chodzi o szare gniazdo na óorze puszki filtra powietrza to jest poprostu zaślepiony otwór taką wtyczką, pozostawione miejsce na jakiś czujnik dodatkowy etc... U mnie też tak jest więc jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjj Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 a ja w miejscu "tej szarej puszki" nie mam nic - zaślepiony otwór. To znaczy że nie mam przepływomierza? To możliwe? Czy jest zamontowany w innym miejscu. Rocznik 2004. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pellee Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 odswierzam temat, także mam te gniazdo ale nie mam do niczego podpięte, ,nie moge zlokalizowac rzadnego kabla idącego do tego gniazda,nie ma kabla nie jest do niczego podłączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystianm21 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam. Też mam zaślepione miejsce w którym jest szare gniazdo na załączonym zdjęciu. Czy to oznacza że ten model nie ma przepływomierza? Może ktoś to potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Gdzieś widziałem fotkę, gdzie przepływomierz umiejscowiony był zaraz za obudową filtra powietrza. Może są dwa typy. ====================== http://allegro.pl/nissan-almera-n16-1-5dci-przeplywomierz-i5101826450.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi71 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 U mnie jest podobnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.